ZI DE MECI TRIST, FĂRĂ PRINCIPALA ARMĂ A RAPIDULUI

Pentru suporterul giuleștean, ziua în care joacă Rapidul este una de sărbătoare. Se pregătește dis-de-dimineață de meci, își așează fularul, steagul, mai bea o bere înainte cu prietenii, iar apoi ia drumul stadionului. E poate cea mai frumoasă rutină, de ani de zile.

Din păcate, astăzi, atmosfera va fi tristă, deoarece în “fotbalul mic” și echipele sunt mici, iar cei care conduc anumite cluburi nu se gândesc la oameni, la bucuria pe care le-o răpesc suporterilor, aceea de a-și vedea favoriții pe viu. Ba mai mult, nici ocazia de a-i vedea la TV nu le-o oferă. Trist, mai ales că această decizie aberantă vine din partea unei conduceri de Liga 2.

Lăsând la o parte aceste aspecte negative, ce sperăm că se vor schimba odată și-odată, în fotbalul românesc, Academia Rapid are șansa, în această etapă, de a-și asigura în primul loc la finalul sezonului regular, printr-o victorie cu Metaloglobus II.

Din lotul giuleștean va lipsi Alex Burlacu, cel care încă se reface după contractura din meciul cu Asalt, iar Daniel Niculae va fi doar rezervă.

În tur, pe Giulești, Rapid a învins cu 2-0, prin golurile marcate de Daniel Niculae (’67) și Lucian Goge (’73). VIDEO 

În clasamentul Ligii a IV-a, Academia Rapid este lider, cu 68 de puncte, iar Metaloglobus ocupă abia locul 9, cu 30 de puncte.

Rămâneți pe pagina de Facebook a Academiei Rapid, pentru a afla totul despre partida din Pantelimon.

 

Leave a Reply