RAPID SPULBERĂ LIDERUL ȘI URCĂ PE PRIMUL LOC

Academia Rapid a surclasat liderul AS Tricolor și a trecut pe prima poziție a Ligii a IV-a, după un categoric 5-0, pe stadionul Giulești.

Tricolor avea un punct în fața giuleștenilor, profitând de cele trei puncte date de AMFB, la masa verde, în meciul din tur, motiv pentru rapidiști de a fi și mai motivați.

Începutul a fost echilibrat, gazdele de pe foaie reușind să facă față Rapidului până în minutul 21, atunci când Daniel Pancu, cel care marcase un hat-trick în tur, a dezghețat tabela cu un șut din interiorul careului.

Până la pauză s-a dus o luptă destul de acerbă, însă ocaziile nu au mai apărut, jocul disputându-se mai mult la mijlocul terenului.

În repriza secundă, giuleștenii și-au făcut de cap, înscriind de patru ori, prin Vasile Maftei (’57), Adrian Grigore (’68), Alex Duriță (’70) și Marian Vlada (’79), și au urcat pe primul loc al clasamentului.

Constantin Schumacher a trimis în teren echipa: Ciuculescu – Voicu, Boian (46′ D. Bratu), Maftei, Lădaru – Olariu (58′ A. Grigore), Duriță (73′ M. Stancu), D. Niculae, Goge – Vlada, Pancu (69′ Dovleac). 

Academia Rapid are două puncte avans față de Tricolor și trei în fața echipei armatei, care are însă două meciuri mai puțin.

Sâmbătă, de la ora 17:30, va avea loc meciul dintre Academia Rapid și AFC, tot pe stadionul Valentin Stănescu.

Rezumatul partidei Tricolor – Academia Rapid îl puteți vedea AICI

Leave a Reply