RAPID ÎNVINGE BACĂUL, CU 9-2

Rapid a făcut spectacol în ultimul meci amical al verii, 9-2, cu echipa ce a câștigat seria moldoveană din Liga 4 și care se vrea continuatoarea celor de la FCM Bacău.

Lucian Goge a deschis scorul, după 20 de minute de echilibru, iar brazilianul Robinho a intrat în scenă, reușind o dublă frumoasă, în numai patru minute (32 și 36), golul secund fiind superb, cu călcâiul, din pasa lui Lădaru.

Până la pauză, Rapid a mai înscris de două ori, mai întâi Amir Jorza a marcat primul gol în tricoul alb-vișiniu (44), iar Alex Burlacu a stabilit rezultatul primei reprize (45), după ce tot el ratase o mare ocazie, cu doar câteva minute mai devreme.

Repriza a doua a început cu șapte modificări făcute de Constantin Schumacher, iar puștiul de numai 17 ani Iulian Ilie a marcat după numai două minute.

Sergiu Jurj a continuat seria golurilor, în minutul 60, după care băcăuanii au avut o perioadă bună, în care au marcat de două ori (62 și 74).

Adi Mitea a intrat a ieșit apoi la rampă, mijlocașul nostru ratând mai întâi un penalty, după care s-a revanșat cu o execuție magistrală, plasând în vinclu o lovitură liberă de la marginea careului.

La ultima fază a partidei, arbitra partidei a acordat un nou penalty, iar de această dată, Ionuț Voicu a înscris, cu siguranță, și a stabilit rezultatul final al meciului, 9-2, cu o echipă ce în urmă cu șase luni remiza în Giulești, 2-2.

Rapid a jucat cu Voican (65′ Ciuculescu) – Boian (46′ Voicu), Maftei (65′ Boian), Neacșu, Lădaru (46′ Demici) – Burlacu (46′ I. Ilie), Jorza (46′ A. Grigore), Cârstocea (46′ Mitea), Goge (46′ Dovleac) – Robinho (46′ Jurj), Vlada (65′ G. Toma).

Peste numai o săptămână, Rapid va debuta în Liga 3, urmând a juca în prima etapă a noului sezon, pe Giulești, cu Progresul Spartac, ora și ziua urmând a fi anunțate, în zilele următoare, în funcție de televizarea partidei.

 

3 Responses

Leave a Reply