PANCONE VA FI UN ALT JUCĂTOR DIN RETUR

Chiar dacă are 40 de ani, Rapid îi oferă mereu motive lui Daniel Pancu să rămână motivat, iar lupta pentru promovarea în Liga 3 îl face să tragă tare, la fel ca în tinerețe.

Dacă în turul campionatului a evoluat în doar 9 meciuri pentru Academia Rapid, înscriind de șapte ori, Pancone a avut mici probleme fizice, însă pentru retur este concentrat 100% și va fi om de bază în trupa lui Schumacher.

“Jucătorii s-au obișnuit cu mine, cu felul în care mă antrenez. La început, în vară, unii mai zâmbeau, pentru că nu mai jucasem, mă lăsasem de fotbal, am avut probleme musculare, cursuri, dar în acest retur voi avea timp să mă concentrez, voi fi strict jucător la Rapid”, a spus Pancone, invitat la Digi Matinal.

În legătură cu situația juridică a clubului, atacantul nostru a fost tranșant: “Până în aprilie, la meciul cu Steaua, nu are cum să nu se rezolve!”

 

5 Responses

 1. George Udriste

  Dacă ceea ce spune Pancu este adevărat atunci cum vom participa la baraj ?Conducerea cei care se ocupa de documente de ce nu spun ceea ce fac ?Tăcerea nu este de bun agur! SUPORTERI vor sa știe clar ce se va intimplă nu generalități.

 2. George Udriste

  Eu nu am absolut nici un fel de problema de nici un fel .am văzut ceea ce a declarat Pancu clar se mare mai departe dar așa Cum am mai spus conducerea cei care se ocupa de partea juridica trebuie sa liniștească și depună toată eforturile ca Rapid sa poată participa din punct de Federer LEGAL la barajul de promovare .am fost mințiți de moldoveanul Moraru și de Dinu Gheorghe ca nu vom avea probleme și ca nu vom intra în faliment și rezultatul care a fost ?unde vezi tu ca ar fi o problema din partea mea??

 3. liviu k.

  salutare george
  eu n-as fi asa optimist ca tine .daca vezi interviul lui pancu pe digi matinal (poti vedea inregistrarea video pe saitul lui leasa 1923) , iti dai seama ca e cam haos.
  eu vorbesc de material video , nu de infloriturile lui leasa
  pancu declara ca a fost “linistit”(mintit) de cuplul burca – nicolescu cu privire la situatia juridica a echipei , dar pina la urma lucrurile stau prost !
  pe de o parte sustine ca nu e problema lui , si sa raspunda ceilalti (adica burca) (!!!).pe de alta parte sustine ca e sigur ca pina la meciul cu steaua (prin aprilie) lucrurile se vor rezolva !!!???
  nici el si nici burca in declaratia de acum citeva zile -vezi prima pagina , nu explica pe ce se bazeaza ??
  cineva ne atrage atentia ca asa s-a exprimat , cindva, si moraru .
  similitudine care pute rau !!
  este pur si simplu scandalos pentru ca dupa gafele facute de conducerea administrativa , sa ne mai declaram optimisti fara acoperire !
  si in tot timpul acesta NICO tace ??

 4. George Udriste

  Liviu nu sunt deloc optimist sincer sunt îngrijorat și tot odată furios și supărat.deoarece și actuala conducere se dovedește incapabila sa REZOLVE CEEA CE ESTE DE REZOLVAT DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC .Simplu mergi la club la Cs Îți înscris echipa ca fiind parte a CS și ești în regula din punct de vedere juridic cu drept de promovare .pt liga 2ai timp suficient sa rezolvi și cu licitația cu FC și cu acest Manoliu .dar faci ăsta dacă vrei sa rezolvi cu adevărat .

Leave a Reply