JURNAL DE CANTONAMENT: ZIUA 1

După o perioadă de acomodare în București, cu antrenamente mai ușoare, duminică s-a plecat dis-de-dimineață la Bușteni, locul unde baieții noștri vor trage tare fizic timp de șapte zile.

Cu un lot destul de numeros, pe lângă ai noștri aflându-se și câțiva jucători promițători în probe, rapidiștii au plecat la drum cu autocarul, de la stadionul Giulești, nu înainte de a face câteva poze pentru a imortaliza primul cantonament de iarnă în această formulă.

Odată ajunși la hotel, după vreo două ore și ceva de drum, băieții și-au luat în primire camerele, au luat prânzul și s-au odihnit până în jurul orei 16, când au început treaba, dar nu înainte de a face o fotografie de grup, care va rămâne pentru mulți o amintire unică.

Cu zâmbetul pe buze, Schumi și Miță Iosif au programat o alergare printre nămeți, însă nimeni nu s-a plâns, toți jucătorii fiind motivați la maximum.

Alături de noi a venit și Justice Opoku, tânărul ghanez care a uimit Italia în urmă cu câțiva ani. Și a tras tare, chiar dacă iarna nu este anotimpul său preferat!

 

Înainte de startul alergării, băieții au fost recunoscuți de turiștii alb-vișinii, aflați în trecere, ce au dat câteva claxoane de salut, iar câțiva, mai curajoși, au scos capul pe geamul mașinii și au început să fredoneze cântece rapidiste. Că doar suntem peste tot acasă!

Schumi le-a ținut jucătorilor o scurtă ședință ad-hoc, în care le-a explicat ce-și dorește de la ei pentru această alergare, și a început drumul către punctul de oprire, Gura Diham.

Ajunși la Gura Diham, Constantin Schumacher, împreună cu Radu, preparatorul fizic, au condus un scurt antrenament, iar jucătorii s-au bucurat de acesta și de exercițiile cu benzi de cauciuc.

Finalul zilei i-a găsit pe jucători la cină, iar după aceasta, “greii” echipei, Pancone, Nico, Vasile Maftei și restul staff-ului au povestit la ceas de seară, în timp ce tinerii au jucat rummy și șah, după care toți s-au retras în camere, pentru somn.

Luni, începe cu adevărat greul, dar merită! 🙂

 

Leave a Reply