JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 7

Ziua a șaptea a cantonamentului din Antalya a fost #ZiDeMeci

Din cauza faptului că partida cu danezii de la BSF urma să se dispute la ora 15, programul rapidiștilor s-a dat puțin peste cap, astfel încât, micul dejun a fost la ora obișnuită, însă prânzul a fost luat mai devreme, în jurul orei 11.

După acesta a urmat odihnă până la ora 14, când s-a plecat spre stadionul aflat la câteva minute de hotel.

Ajunși la stadion, am avut marea surprindere ca pe terenul alăturat să joace naționala României de fete, chiar contra danezelor de la… BSF! 🙂 Dacă la masculin, BSF este în liga a patra, la feminin, danezele sunt pe locul 5, în prima ligă.

Băieții noștri au aruncat o privire și un salut către jucătoarele de rezervă ce se încălzeau, amuzate, pe marginea terenului.

nicole piperea

Apoi, au trecut la lucruri serioase, încălzirea pentru partida propriu-zisă.

Schumi a privit foarte atent încălzirea făcută de Miță Iosif…

… în timp ce Marian Ioniță îi dădea ultimele sfaturi lui Dragoș Petrișor, tânărul de 17 ani care începea ca titular pentru prima dată în poarta Rapidului.

Totul sub privirile absenților.

În cele din urmă, Academia Rapid s-a impus cu 4-2, iar toate detaliile le găsiți AICI.

Băieții s-au îndreptat ușor, ușor, spre autocar, obosiți dupa meci, mai puțin “gemenii suferinței” Doru Bratu și Alex Iacob, care au fost foarte energici.

A urmat o ședință de recuperare, la bazin, combinată cu o ședință de masaj, după care băieții și-au mai revenit după efortul depus în timpul meciului.

În jurul orei 19:15, a fost servită cina, după care, până la ora culcării, jucătorii au fost liberi. Unii s-au plimbat, alții s-au jucat table…

… iar nedespărțiții fundași centrali Doru Bratu și Alex Iacob au încins o partidă de rummy, în doi, varianta proprie 🙂

Cum se putea încheia seara mai frumos decât cu un meci de Champions League, Juve – Tottenham, partidă preferată de majoritatea băieților.

După o perioadă încărcată, Schumi a decis să le dea liber băieților pe data de 14 februarie, astfel încât miercuri vor fi liberi, iar seara veți afla din #JurnalulDeAntalya cum au petrecut de Valentine’s Day, departe de soții și prietene, dar în familia Rapidului.

Leave a Reply