JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 6

Am ajuns și la jumătatea cantonamentului din Antalya, cu șase zile încheiate, și alte șase rămase.

După două meciuri amicale disputate, Schumi le-a dat liber jucătorilor în această dimineață, cu excepția celor care au jucat foarte puțin, sau deloc, în meciul cu Dnipro, aceștia făcând o alergare pe plajă, de 30 de minute, dar și exerciții cu benzile elastice și TRX-ul.

În tot acest timp, băieții care au jucat ieri mai mult au preferat să stea la soare sau să facă o plimbare pe plajă, profitând de soarele arzător și de cele aproximativ 23 de grade Celsius.

Alții au ales minigolful din complexul hotelului Melas…

… dar și biliardul.

Însă cel mai “încins” moment al zilei a fost partida de tenis de picior, în care Mihai Iosif și Bebe Cioran i-au avut ca adversari pe Constantin Schumacher și Radu Mandache, într-o întâlnire amicală, dar jucată cu ambiție, totul sub ochii colegilor. După trei seturi echilibrate, primii au învins, însă cu siguranță va urma și o revanșă. 🙂

A urmat prânzul, după care jucătorii au mers la odihnă, în timp ce staff-ul a luat calea plajei, unde s-a relaxat la soare pentru câteva ore.

La ora 17, toată lumea s-a adunat la autocar, pentru plecarea către terenul de antrenament, unde a urmat o oră de forță și tactică, Schumi pregătind meciul de mâine, cu danezii de la BSF.

Seara, după cină, jucătorii au ieșit la o plimbare pe jos, pe faleza Larei, iar alții au ales o terasă unde au vizionat meciul Galatei, cu Antalyaspor.

În jurul orei 23, toți s-au culcat pentru a fi pregătiți de o nouă zi plină, cu un nou meci amical.