JURNAL DE ANTALYA: ULTIMA ZI

Sâmbătă, 17 februarie 2018, a fost ultima zi a cantonamentului din Antalya, însă băieții au tras tare chiar și în aceasta.

După masa de dimineață, a urmat singurul antrenament al zilei, ținut pe un teren nou, teren ce aparține unui suporter al lui Beșiktaș.

Pe un soare de vară, băieții au avut un antrenament mai ușor, au făcut câteva ture de alergare, urmate de o serie de exerciții de finalizare.

După antrenament, jucătorii au primit liber pentru restul zilei, cu mențiunea că trebuie să se odihnească cel puțin câteva ore.

Zis și făcut. La finalul prânzului, băieții au mers în camere sau pe plajă și s-au relaxat pentru restul zilei.

În acest timp, Schumi și Miță Iosif, împreună cu Pancone și alți membri ai staff-ului au luat ultimele raze de soare turcesc, înainte de întoarcerea în București.

Seara, după o ultimă plimbare prin magazinele din Lara, antrenorul Constantin Schumacher le-a ținut jucătorilor o ședință, în care le-a vorbit despre ce așteaptă de la ei în acest retur și i-a felicitat pentru felul în care s-au pregătit în acest cantonament.

Duminică, dis-de-dimineață, în jurul orei 11, ora României, delegația rapidistă va decola cu destinația București.

Vă mulțumim că ați urmărit #JurnalulDeAntalya în ultimele 10 zile și vă promitem în continuare alte surprize.

1 Response

  1. Perot

    Va multumesc si eu pentru vestile mereu calde, felicitand, la randu-mi, intreaga delegatie pentru pregatirea fizico-tactica realizata in acest cantonament. In ceea ce priveste latura morala, as vrea sa vad un NOU RAPID, o echipa romaneasca promovatoare de mentalitate pozitiva in sport, admirata si invidiata pentru curajul de a pune pe primul plan valorile MORALE cultivate prin sport (COMPETITIVITATE, SPIRIT COLECTIV, RESPECT FATA DE ADVERSAR, MODESTIE etc.) si nu pe cele materiale.
    Hai, RAPIDU’ ! Hai, REALU’!

Leave a Reply