JOC ȘCOALĂ, CU JUNIORII GRUPEI 2001

Ieri, Academia Rapid ar fi trebuit să dispute ultimul meci din sezonul regular, cu Venus București, însă “lanterna roșie” a seriei a anunțat că nu se poate prezenta la partida din etapa a 29-a, deoarece nu are destui jucători pentru a alinia un prim unsprezece.

Astfel, Constantin Schumacher și Mihai Iosif au organizat în această dimineață un joc școală, între echipa mare și grupa de juniori 2001.

Împărțită în două reprize a 30 de minute, partida a fost întreruptă în câteva rânduri de către antrenorul principal, aflat la tribuna 0, pentru a le da sfaturi tactice anumitor jucători, iar Miță Iosif a fost arbitru de centru, în timp ce “tușieri” au fost mijlocașul Adrian Grigore, cel care chiar a fost arbitru la Liga 4, în perioada în care juca la Chindia, și delegatul Viorel Neacșu.

În echipa juniorilor au jucat și câțiva jucători de la echipa mare, pentru a fi mai echilibrată partida.

Seniorii au câștigat în final cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Goge (2), D. Niculae și Vlada, respectiv Dovleac (2).

Academia Rapid: 

R1: Ignat – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Burlacu, Duriță, Maftei, Goge – Pancu, D. Niculae

R2: Petrișor – Voicu, Maftei, Bratu, Stancu – Olariu, Duriță, Lădaru, Goge – Vlada, D. Niculae

Academia Rapid Juniori:

R1: Ciuculescu – Boian, F. Sandu, Cazan, Lupașcu – Dovleac, Olariu, Bordei, A. Nițu – A. Dumitrescu, Vlada

R2: Ignat – Boian, Iacob, F. Sandu, L. Dumitrescu – Iova, Burlacu, Lixăndrică, Jianu, Amet – Bărbălău, Dovleac. Au mai jucat: Baboi, Dop și Andreianu.

Pentru echipa mare urmează o pauză de 10 zile, până pe 26 Mai, atunci când va debuta în play-off, împotriva ocupantei locului patru din sezonul regular, echipă ce se va alege la finalul acestei săptămâni, după ultima etapă, dintre Dinamo, Asalt și Carmen.

foto: Alex Paraschiv

Leave a Reply