AFC ASALT – ACADEMIA RAPID 0-4

Rapid a mai trecut un hop în lupta pentru poziția de lider la startul play-off-ului, învingând-o, fără probleme, pe AFC Asalt, cu 4-0.

Pe stadionul Electromagnetica, atmosfera a fost una nedemnă de un meci al Rapidului, din cauza gazdelor, care s-au speriat de afluxul de suporteri giuleșteni și au închis porțile.

Pe teren, meciul nu a avut istoric, Daniel Niculae asigurând o parte secundă liniștită, după ce a înscris un hat-trick, în numai 25 de minute (’10, ’33, ’35), ceea ce l-a dus pe golgeterul nostru la 32 de goluri marcate în acest sezon.

După pauză, băieții lui Schumi nu au mai forțat, și din cauza celor 30 de grade Celsius, iar singurul gol al reprizei a venit abia pe final, atunci când Alin Lădaru a finalizat cu exteriorul și a închis tabela, asigurând o victorie fără emoții, în fața unei echipe ce își vinde destul de scump pielea.

Singurul moment neplăcut al partidei a fost accidentarea lui Alex Burlacu, din minutul 14, atunci când mijlocașul nostru a simțit o durere la mușchii inghinali și a fost înlocuit cu Adrian Grigore, nedorind să forțeze.

Academia Rapid a jucat cu Ciuculescu – Voicu, Maftei, D. Bratu, M. Stancu – Burlacu (15′ Ad. Grigore), Duriță, Lădaru, Goge (66′ A. Iacob) – Vlada (60′ Pancu), D. Niculae (79′ Bărbălău).

Giuleștenii rămân lideri, după 25 de etape, cu șapte puncte în fața Stelei, dar și un meci în plus.

Rapid mai are de disputant patru partide, cu AFC Carmen (sâmbătă, ora 19:15) și Romprim, pe Giulești, și în deplasare, cu Metaloglobus II și Venus.

 

Leave a Reply