ACORDAREA PERSONALITĂȚII JURIDICE SE VA JUDECA PE 28 FEBRUARIE

Judecătoria București a decis să amâne cu două săptămâni decizia de oferire a personalității juridice pentru Academia Rapid, după ce AFC Rapid a făcut intervenție.

Cererea este semnată de Horia Manoliu, dar acesta nu are calitatea de președinte al consiliului director, și nici nu a depus dovada că are mandat special în acest sens, astfel încât a cerut termen pentru acest lucru.

Astfel, pe data de 28 februarie 2018, se va judeca cel mai probabil acordarea personalității juridice, iar data limită de depunere a CIS-ului către AMFB este 6 iunie 2018.

Pe de altă parte, dreptul pretins de AFC, asupra numelui și participării în competiții, aparține Rapid S.A., conform documentelor atașate.

24 Responses

 1. CASTRAVETE

  Sper din tot sufletul acordarea personalitatii juridice pentru a nu mai fi nevoie de tot felul de “artificii”, dar, indiferent cum va fi, Rapidul renaste numai prin Academia Rapid si nu prin cele doua lichele numite Manoilu si Leasa, un parvenit si un tigan cocalar-manelist si nici prin Frumosii Cretini ai Giulestiului.

 2. Daniel C

  Cata abureala, minciuna si manipulare.. Pe 2 martie incepe returul si Academia pana atunci trebuie sa isi schimbe denumirea in caz contrar pierde toate meciurile la masa verde, iar ei umbla cu cioara vopsita.
  Altceva ca sa apere nu au gasit decat ca Manoliu nu avea depus mandatul de imputernicit. Pai bai fraierilor un mandat in primul rand ca este act intern, il publici numai daca este nevoie …. iar apararea cu un document emis de un executor judiciar este NUL fara o hotarare judecatoreasca ca sa nu mai vorbim de faptul ca lichidatorul face referire la marca FC RAPID pe cand ceilalti se numesc Asociatia FC Rapid Bucuresti. de unde si confuzia cu Academia FC Rapid Bucuresti.
  Cata minte sa ai frate sa te gandesti ca vei obtine personalitate juridica cu alta denumire 2017 fara sa iei in calcul ca se poate face si apel si se depaseste termenul din iunie ptr AMFB. In plus isi schimba denumirea acum ca dupa aceea sa isi schimbe inca o data , ba frate da’ prosti mai sunt!!!!!!
  Duceti-va bai hahalerelor si incercati sa va uniti cu AFC si cu ACS si terminati in plm cu cacaturi de astea !!!

  1. CASTRAVETE

   AFC si ACS nu vor nici o unire, asta s-a vazut din vara .
   Pentru AFC, recte Manoliu-Leasa unirea se poate realiza doar daca primesc o spaga grasa, asta ii intereseaza pe acesti”rapidisti” si nu binele Rapidului.Toata porcaria asta facuta de AFC impotriva Academiei este cauzata de faptul ca cei doi imbecili stiu ca bani sunt din belsug(Gruia Stoica in special) iar ceea ce fac ei este un santaj pe care eu l-as numi “taxa de protectie”.
   Cat despre Frumosii Cretini, desi ei nu reprezinta nimic in ecuatia asta, raul pe care-l fac ei Academiei consta in confuzie.
   Injurand Primaria Sectorului 1 si PSD-ul care este la putere si fiind foarte vocali(desi putini si nesemnificativi) spera sa indeparteze Primaria de Rapid.
   Imbecilii chiar nu-si dau seama ca PSD nu va mai castiga alegerile locale in Bucuresti dar contractul asta de finantare ramane??? Atunci vor fi de acord cu sprijinul Primariei daca PNL sau altii vor fi la putere? E foarte multa prostie prin capatanele lor.
   Nici pe unii si nici pe altii nu-i intereseaza Rapidul, sa fim seriosi.
   Banii, teribilismul de tip ultras al unui grup imberb si ignoranta impardonabila a celor care conduc Academia, astea sunt
   cauzele.
   Asta e parerea mea.

   1. liviu k.

    nu este interventia mea .
    cineva semneaza in numele meu , tehnica mirsava inventata pe un alt sait “rapidist”
    atentie conducerii academiei : trebuie sa introduceti logarea obligatorie !!

  2. liviu k.

   bai daniel c
   pe saitul vostru otravit (leasa et. comp) a-ti ramas singuri , 2-3 clone inventate(la propriu si la figurat) , pentru ca rapidistii adevarati ,s-au hotarit sa nu va mai bagam in seama , si sa va lase sa muriti pe limba voastra !
   vazind ca a-ti ramas singuri , incercati sa murdariti cu minciunile voastre si saitul academiei !
   dar nimeni si nimic nu va mai poate ajuta .nimeni nu ma ia de bun otravile voastre .
   va-m mai spus : suporterii rapidului (nu clonele inventate pe saitul lui leasa) va urasc de maniera ca niciodata nu vor mai accepta sa colaboreze cu echipa voastra (afc manoliu )

 3. George Udriste

  Daniel nu ai nici un strop de dreptate în ceea ce spui mai ales ca folosești și cuvinte neacademice dacă vrei și atit te poți exprima mergi pe 1923 la leasa același mod de gindi re și exprimare .mă crucesc ca pot există și astfel de asa ziși rapidiști .ce și cum te unești cu niște oameni cărora lI sa propus acest lucru încă de ăsta vara .?Cu ce drept se erijeaza Manoliu ca ar avea vreun drept referitor la ceea ce reprezintă RAPIDUL?Voi pe ce lume trăiți tu,Manoliu, leasa,T2? Nu ați văzut ca 98 %dintre suporteri au accesat la acest proiect alături de Nico, Pancu ect ?voi ce vreți ce va mina în acest război ?

  1. Daniel C

   George imi mai pierd si eu cumpatul, si pe aceasta cale imi cer scuze, dreptul AFC este dat de lege si de documente, cat timp va exista AFC nici o alta entitate nu se va putea erija in continuatoarea Rapidului. Si atunci , George , cand vezi atata dilentantism si amatorism nu iti vine sa iti iei campii ?
   Eu recunosc ca tin cu AFC si asta ca urmarea faptului ca m-am dus la meciurile AFC , am vorbit cu Manoliu mi-a arat actele inclusiv certificatul cu marca Asociatia FC Rapid Bucuresti si din acel moment m-am decis sa urmez AFC.
   Nu sunt ipocrit , crezi George ca eu nu imi doresc sa vad din nou tribuna plina si unita?
   Bun rau sau cum o fi Manoliu , te intreb George si te rog sa imi raspunzi cu sinceritate , conducatorii Academiei de nu vor sa uneasca rapidistii ??
   De ce atata ura impotriva pana la urma a altor rapidisti?
   Daca la meciul de vineri de la Craiova vor fii 3-4000 de rapidisti va suciti iar?

 4. George Udriste

  Ps .eu nu înțeleg un lucru dacă pt leasa și toți cei care încă îi mai cîntâi în struna ACADEMIA NU ÎNSEAMNĂ RAPID ȘI NU TREBUIE SA EXISTE de ce spun cele mai multe știrii de pe 1923sunt despre ACADEMIE ?CE VA INTERESEAZĂ PE VOI DACĂ ACADEMIA VĂ AVEA SAU NU COS? CE VA INTERESEAZĂ PE VOI DACĂ ACADEMIA VĂ PROMOVA .?Din moment ce pt voi totul este o făcătură ?!?!ce va pasa ?de ce nu umpleți voi tribunele la meciurile afc?de ce va spun eu :nu aveți cu cine .sunteți niște persoane fără coloana care va vindeți pe doi arginti .

 5. George Udriste

  Acum am citit cit venin și cita ura poate debita acest Daniel pe 1923.JALNIC și mă doare sufletul ca pot exzista astfel de specimene care se declar rapidiști .rușine sa va fie .habar nu au de legi și se exprima pt a creea confuzie în rondul suporterilor .un ZERO BARAT LA FEL CA ȘI CEL CARE ÎL GĂZDUIEȘTE LEASA .

 6. George Udriste

  Daniel Îți răspund ca așa am fost învățat sa o fac .nu știu ceea ce tia arătat ție Manoliu și ce acte spui tu ca are ?eu știu un singur lucru RAPIDUL TREBUIE SA FIE AL RAPIDISTIILOR ADEVĂRAȚI .NU AL PROFITORI LOR .MANOLIU ESTE ȘI VREA SA PROFITE DUPĂ URMA RAPIDULUI .7000DE SPECTATORI CU PROGRESUL PRIMA ETAPA ÎȚI SPUNE CEVA ĂSTA ?NU MAI SPUN CU DINAMO ,CSA ,ECT .AICI ESTE RAPIDUL AICI UNDE SUNT SUPORTERI .CE VEȚI FACE VOI CU MANOLIU CE PERSPECTIVE SUNT CU EL LA CONDUCERE ?GINDITI ȘI NU VA MAI LĂSAȚI DUȘI DE NAS DE UN PROFITOR CA LEASA CARE FACE CEEA CE FACE PT A MAI VINDE UN TRICOU CU ÎNSEMNELE RAPIDULUI.CE VEȚI FACE ȘI CE VEȚI MAI CONTESTA CIND ACADEMIA VĂ CISTIGA LICITAȚIA ?ȘI ĂSTA SE VA INTIMPLĂ FFF CURIND .

 7. Daniel C

  Pai hai sa o luam in ordine invesa sa iti raspund ,
  1) Academia pentru a participa la o licitatie trebuie sa aiba personalitate juridica – Academia nu are personalitate juridica ( actuala Academie pentru ca cea care este la judecatorie este alta Academie 2017)
  2) Este cel mai meschin lucru sa se faca diferenta intre rapidisti , eu sunt mai rapidist decat celalalt, intre cei 7000 am fost si eu si multi rapidisti neutrii , nu poti revendica tot stadionul ca fiind academicieni
  3) Ce ar fi ca AFC sa isi schimbe acum denumirea in Academia FC Rapid?
  4) Mi-a aratat Certificatul cu marca ” Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti “, Contractul de Cesiune al AFC Rapid de la Copos catre Manoliu ( intre noi fie vorba Copos la pacalit teribil pe Manoliu cedandandu-i o asociatie plina de datorii) si documentele , am uitat cum se numeau, prin care AFC sa desprins , latura sportiva fotbal din UFC Rapid. Contractul de preluare a ramurii sportive sectia fotbal a CS Rapid nu l-am vazut, banuiesc ca il detine Copos dar nu este infirmat de Vali Caciureac. In concluzie Manoliu si AFC pot face dovada in orice moment ca AFC este continuatoarea FC Rapid Bucuresti.
  Dar poti face si tu acelas lucru ca si mine, du-te la primul meci al AFC iar Manoliu iti poate arata documentele.

  1. Moe

   Esti pe alta planeta mosule u ramai si sustine sugativa numita maloliu si leassa cu afacere a lor poate iti da si softu ala de la tabla? ai si u o felie de tort promisa de la maloliu?

 8. George Udriste

  Răspund pt ultima data lui Daniel .copoș ca mulți alți oameni din fotbal a făcut multe afaceri la limita legi (ca dovada ca pina la urma a făcut pușcărie )ști cunva cum funcționează o societate comerciala în România? Ai habar ?societatea lui Manoliu are activitatea suspendata la ANAF .ai habar de așa ceva ?ști cunva pt ce ?cum funcționează afc în liga a 4 din moment ce societatea care o patronează are activitatea suspendata de către ANAF. ?De ce aveți aceasta aversiune vizavi de academie ?tot ceea ce înseamnă acest aspect ?și apropo de cei șapte miI de suporteri cu Progresul cu cei șase mii cu Dinamo cu cei 12mi cu Cs sa scandat vreun moment numele ACADEMIA ?NU SA SCANDAT RAPID DE MARE MAJORITATE A CELOR PREZENȚI PE STADION .POATE AI FACUTO ȘI TU .DECI RAPID .ĂSTA TREBUIE SA ÎNȚELEGEȚI VOI CA 98%DINTRE SUPORTERI SUNT ALĂTURI DE CĂTRE ACEST PROIECT .RAPIDUL CA SOCIETATE ÎN SCRIPTE A FUNCȚIONAT ȘI SUB NUMELE DE AFC .SA SCANDAT VREODATĂ LA VREUN MECI AFC ?

 9. George Udriste

  Ce și cum va demonstra Manoliu celor (celui)va cistiga licitația .ce și ce drepturi va mai avea Manoliu asupra RAPIDULUI ?VĂ CONTESTA ȘI DREPTUL ACESTUIA ?

  1. shadow_walker

   Amice (pt mine toti rapidistii adevarati imi sunt prieteni si frati), iti urmaresc comenturile de foarte mult timp. Respect din partea mea. Hai sa nu mai vorbim de acesti oameni jegosi (Manoliu si Leasa). Daca obtinem personalitate juridica si vom promova in Liga 3, nu va mai auzi nimeni de AFC. Vor infunda liga 4.

 10. liviu k.

  george , iti cer scuze , dar te-am mai rugat odata : nu mai dialoga cu o clona !
  daniel c. este un personaj inventat pe saitul lui leasa pentru manipulare .personaj inventat precum multi altii care au “semnat”de-a lungul timpului .iata o lista partiala a acestor nume false (inexistente in realitate) , toti “suporteri” ai afc manoliu:
  hory , grig , grigore, florin g.,marian , daniel, radu nculescu, dan coe (da, nemernicii au indraznit sa murdareasca pina si memoria lui dan coe)florin tesedeanu, constantin , nicusor ,madalin, alin , cristi ,constantin ,berdsley ,de sub grant , etc, etc.
  cu asa multi “suporteri” drumul afc-ului e asigurat pina in prima liga !
  sau poate pina in europa !
  asemenea magarii sint posibile in lipsa unei logari reale (adica un singur utilizator la un p.c)
  si probabil ca ei intentioneaza sa faca acelasi lucru si pe acest sait (al academiei) , daca nu se vor lua masuri tehnice adecvate
  DECI INCODATA :NU MAI INTRATI IN DIALOG CU ASEMENEA SPECIMENE

 11. shadow_walker

  Oameni buni, problema e simpla si complicata in acelasi timp: daca Academia va obtine personalitate juridica, noi o vom sustine ca fiind adevaratul RAPID. In caz contrar, noi, marea majoritate a rapidistilor, vom sustine aceasta echipa chiar daca se va numi FC Anti-AFC. Ceea ce e sigur e ca am ajuns sa urasc AFC Rapid din tot sufletul.

  1. liviu k.

   si eu la fel !
   si o spun deja ,de 2-3 luni .daca academia isi rezolva problemele , pina la sfirsitul sezonului afc manoliu -leasa se vor auto desfinta

 12. George Udriste

  Dacă cineva va vrea sa verifice va vedea ca de ceva timp tot spun ca trebuie sa facem TOT posibilul pt a contracara toate aceste știri false care apar împotriva noastră .trebuie sa combatem cu toți pe cei care împroașcă cu noroi și spun ceea ce spun despre RAPID.SUBSCRIU și eu ca în scurt timp după ce se va lămuri și partea juridica toate aceste (entitati)care se declara urmași ai echipei noastre vor dispărea .SPER ȘI ÎMI DORESC CA ĂSTA SA SE INTIMPLE CIT MAI CURIND PT A NE PUTEA CONCENTRA ÎN SUSȚINEREA ECHIPEI .

 13. George Udriste

  Îmi pare tare rău că nimeni nu REMARCA ȘI NU APRECIEAZA CEEA CE SA FĂCUT ÎN ACEST ÎNCEPUT DE AN .O PREGĂTIRE PROFESIONISTA .FELICITĂRI .

 14. Andi

  Mai fratilor!
  AFC ca si UFC au facut la un moment dat parte din FC Rapid. Fiecare entitate ca parte actionara a FC-ului. Apoi, Copos, vazand ca i se infunfa, a facut AFC actionar majoritar si i l-a cedat pupincuristului de Manoliu, nimeni altu decat “valizarul” si soferul lui Copos, in ideea ca la un moment dat se va intoarce.
  Deci! Acest AFC a FALIMENTAT Rapidul impreuna cu Morar, dar acum vrea si bani din marca…si acum ma intreb, daca Manoliu si aghiotantii lui detin tot ce tine de Rapid, de ce au crescut pretul la licitatie impreuna cu Morar?
  Si daca acest AFC este continuatorul Rapidului, de ce ANAF le-a oprit activitatea?
  Pe CIS-ul carei echipe joaca AFC?

  Oricum, Ovidiu si Nico, parerea mea e ca ar trebui organizata o conferinta de presa cat mai urgent si venit cu dovezi ca sa le inchideti gura tuturor celor ce vor sa va puna bete in roate si tuturor jurnalistilor de 2 lei.

  HAI RAPID! HAI REAL! HAI ACADEMIA!

 15. George Udriste

  Încă o zi și încă o data acest om de nimic acest escroc cu numele de leasa aduce un alt atac împotriva RAPIDULUI .OARE CIT MAI TREBUIE SA ÎL SUPORTAM ?

Leave a Reply