ACADEMIA RAPID – DNIPRO 2-3

Academia Rapid a jucat astăzi cel de-al doilea meci amical din cadrul cantonamentului de la Antalya, pierzând cu 3-2, în fața semifinalistei Cupei Ucrainei, Dnipro-1.

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru Rapid, Alex Iacob accidentându-se la un duel cu un adversar, când a căzut pe mână, după numai patru minute de joc.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 14, prin Supryaga, dar Daniel Niculae a egalat cinci minute mai târziu, însă tot ucrainienii au intrat la cabine în avantaj, după golul marcat de Chegurko, în minutul 33.

Repriza a doua a fost începută foarte bine, Nico reușind dubla, în minutul 55, după o pasă foarte bună a lui Vlada, însă tot el a înscris în proprie poartă, în urma unei nefericite devieri, ce le-a adus celor de la Dnipro victoria după un meci echilibrat.

Ținând cont că adversarul este lider în cel de-al treilea eșalon ucrainean și că este între primele patru echipe din Cupa Ucrainei, alături de Șahtior Donețk, Dynamo Kiev și Illichivets Mariupol, partida a fost extrem de utilă, iar jocul nostru ne dă motive de speranță pentru atingerea obiectivului dorit, promovarea în Liga 3.

Constantin Schumacher a folosit echipa: Ciuculescu (87′ Petrișor) – I. Voicu, A. Iacob (5′ Boian), Maftei, Lădaru (80′ Bordei) – Dovleac (39′ Olariu), Duriță (86′ Iova), Pancu (46′ M. Stancu), Goge (73 Bărbălău) – D. Niculae (86′ A. Nițu), Vlada. 

Marți, urmează cel de-al treilea amical din Antalya, împotriva echipei daneze de liga a patra, BSF.

foto: Alex Paraschiv

2 Responses

  1. Perot

    Este foarte bine ! Ma bucura ideea unui proiect modern pentru readucerea in circuitul fotbalului de performanta a unui club de traditie, dar care este ocolit de investitori bine intentionati din cauza intruziunii unor personaje malefice.

Leave a Reply