TREI DEBUTANȚI PENTRU RAPID, PLUS DOUĂ REVENIRI

Startul returului a adus câteva modificări în lotul giuleștean, ocazie cu care cinci jucători noi au evoluat pentru Academia Rapid, în victoria clară, 10-2, cu Progresul.

Dacă Voicu și Maftei au revenit la Rapid, locul unde au petrecut ani buni, mai ales Vasile, alți trei jucători au îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-vișiniu.

Ștefan Ciuculescu, portarul venit de la Comprest GIM, a fost preferat de Constantin Schumacher între buturi. Acesta nu a avut foarte multă treabă, gazdele atacând foarte rar, însă a încasat două goluri, ambele imparabile.

Tot ca titular a început și Marian Vlada, un atacant masiv, venit de la FC Afumați, din liga secundă. Vlada și-a dovedit calitățile, înscriind golul secund, dar a și făcut spații pentru coechipieri, fiind mai mereu ținut de doi, trei, adversari.

În vârstă de numai 16 ani, Ionuț Iova și-a făcut un debut de vis, înlocuindu-l chiar pe Daniel Pancu, în minutul 84, un cadou frumos primit de la antrenorul giuleștean.

Un alt junior, Adrian Nițu, a debutat într-un meci de campionat, acesta jucând însă de trei ori pentru Academia Rapid, în Cupa României.

Leave a Reply