SĂPUNARU VREA SĂ VINĂ LA ACADEMIA RAPID

Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai iubiți și mai renumiți jucători din istoria Rapidului, își dorește să joace în Giulești pentru a pune umărul la revenirea echipei în top, alături de Nico, Pancone și compania.

“Rapid rămâne oful meu, dar mă deranjează ce face domnul Moraru în continuare. Am văzut la ce sumă a ajuns el cu evaluarea. Să ne lase în pace. Să dea înapoi ce a avut. Noi, care am mai fost pe acolo, ne-am mai dat seama ce a făcut domnul Moraru. Să nu mai pună mâna pe Rapid că l-a distrus destul.

Mă întorc la Rapid să joc. S-a întors Maftei, o să se întoarcă Săpunaru, se întorc toţi. Ne dorim să aducem clubul acolo unde îi este locul. Atât timp cât vor fi suporterii lângă noi o să reuşim. Eu vreau să am funcţia de şef de galerie. Glumesc, nu vreau nicio funcţie, vreau să fiu acolo” – a spus Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

“Săpun” se adaugă unei liste selecte de rapidiști care au ales să joace la Academia Rapid sau care susțin clubul nostru, printre care Daniel Niculae, Daniel Pancu, Vasile Maftei sau Marius Șumudică.

4 Responses

 1. George

  Te salut și Îți doresc un an bun ție și familiei tale .din păcate nu am mai putut dialoga deoarece cei de la butoanele saitului 1923 mă blocat pt a doua oară .ăsta este măsură pe care cei de acolo o iau celor care spun ceea ce cred despre ei .în fine nu regret ideea este ca din păcate sunt totuși așa ziși RAPIDISTI care văd în ceea ce se intimplă cu acest proiect academia ca ceva necurat și necinstit .

 2. liviu k.

  salut george,
  ma bucur sa ne” revedem” pe noul sait al academiei .
  astept sa-i “revad”si pe nico , noss , avi fcrb ,andrew , tase baluta ,moty , bogdan , diaconu , si pe toti rapidistii adevarati.
  eu unul am pledat de multa vreme pentru pentru acest sait , pentru ca initial
  s-a facut un sait f.slab dpdv tehnic si grafic
  l-am accesat in acea perioada si am fost extrem de dezamagit , lucru pe care l-am si inserat aici , explicind responsabililor , ca este nevoie de cu totul altceva !
  slava domnului , avem astazi acest sait .
  eu in perioada de “lupte grele” pe care am dus-o pe “1923” cu ceea ce tu numesti “asa zisi rapidisti “, , ia-m numit clone ale lui manoliu
  ei erau meniti sa demonstreze rapidistilor naivi (nehotariti) ca “majoritatea” este cu a.f.c !
  eu unul continui sa-i frecventez pentru faptul ca in momentul in care a aparut saitul academiei , si-au schimbat total “politica”
  – au introdus procesul de setare pentru a nu mai permite “clonelor” (falsilor ) a se deda la expresii triviale si jigniri grave aduse staffului academiei (ca si cum lucrul acesta nu s-ar fi putut preintimpina prin procesul de moderare al admin-ului)
  – practic reiau orice stire despre academia rapid , foarte multe chiar de pe acest sait , si nu numai cele negative.
  atentie insa , nu vei gasi acolo niciodata imbinarea cuvintelor “academia rapid” , ci doar “academia”(!!!), pretextind (probabil) mizerabila hotarire judecatoreasca in acest sens
  in fine , sint multe de spus pe aceasta tema , dar voi reveni

Leave a Reply