RAPIDIȘTI, NU VĂ TEMEȚI! VOM PROMOVA!

1. Proiectul renașterii rapidiste merge mai departe. Este un proiect pe termen lung, bazat pe valori și care nu se poate opri din cauza unor piedici artificiale care se pare că-i bucură pe toți “prietenii” noștri.

Rapid merge înainte, oricâte piedici ar întâmpina!

2. Finanțarea este asigurată pe termen lung. Lotul pleacă în cantonament la Bușteni, după care vă așteptăm la meciurile cu FC Argeș și FCM Bacău.

Urmează cantonamentul din Antalya și un sezon de primăvară la capătul căruia așteptăm cu toții să serbăm promovarea.

3. Până la startul play-off-ului, Academia Rapid va îndeplini toate criteriile tehnice necesare pentru a câștiga sportiv întrecerea de anul acesta.

Povestea merge mai departe, nimeni nu poate opri renașterea rapidistă!

9 Responses

 1. Ovidiu Miron

  Salut.

  Ok. Am incredere in voi. Ar fi bine sa apelam la cineva cu expertiza in managementul crizelor de PR, in primul rand, in acest moment. Apoi, desigur, trebuie luate toate problemele juridice in ordine.

  Am scris de criza de PR, pentru ca dincolo de situatia care e delicata in sine, cred ca oamenii sunt suparati pentru ca au vazut ca apelul s-a depus cu 2 zile mai tarziu decat termenul legal. Iar asta s-a adaugat situatiei cu legitimarea jucatorului Muscalu.

  Va doresc bafta si Hai, Rapid!

 2. George Udriste

  Sper și îmi doresc enorm ca sa aveți dreptate .Ar fi păcat sa nu reușim .Echipa avem .Țin pumni și doresc celor care se ocupa de renașterea RAPIDULUO (cei din conducerea administrativa)mult mult SUCCES .HAI RAPID .

 3. Costin

  Sunt alături de voi…..!!!!!!!!
  Nu mai vrea sa trec prin dezamăgirile anilor trecuți…… AM ÎNCREDERE ÎN VOI……. MARE ÎNCREDERE…… NU DEZAMĂGIȚI!!!!!!!!

 4. liviu k.

  in urma cu ani , a existat un slagar italian “parole , parole , parole”
  cuvintele lui (vorbe , vorbe , vorbe) sint relevante si aici , si acum !!
  cine ne garanteaza ca aceste stingacii lamentabile , nu vor continua sau ca se vor putea corecta ?
  eu am spus-o in mai multe rinduri si in mai multe locuri : daca proiectul
  “academia ” esueaza , eu unul , fiind un om in virsta , voi incerca sa uit ca a existat in viata mea acel vis numit rapid !!
  voi cei ce faceti acolo greseli lamentabile , nu intelegeti ce responsabilitati imense va-ti asumat ?

 5. nelu

  Da, este important sa nu se mai faca greseli copilaresti, dar acum este mai important daca se pot repara greselile facute deja. Siguranta din declaratii, cum ca vom promova fara probleme, mi-e teama sa fie doar praf in ochi. Din cate imi aduc aminte de cate ori am gresit in fata justitiei n-am fost iertati.

 6. George Udriste

  După cum vedeți suporteri sunt sceptici în ceea ce privește aceste asigurării date de către conducere și eu cred ca pe Bună dreptate și mă voi explica .Aceeași poziție au avut-o și cei care au falimentar fc Rapid București :se dădeau ASIGURĂRI CA NU VOR FI PROBLEME ȘI RAPIDUL A INTRAT ÎN FALIMENT .Scena ce este mai grav este ca nimeni nu a fost RĂSPUNZĂTOR pentru falimentarea clubului .Din Gheorghe își vede mai departe de treaba la fel ca și Moraru sunt bine merși .Cine A suferit ?SUPORTERII.Nu cred ca ar fi CORECT ca povestea sa se repete .și mai este ceva oare nu întreabă nimeni pe Manoliu ce anume la determinat sa conteste în instanță acest demers .CUM OARE SE POATE DECLARA CA ESTE RAPIDIST ???Cine ia dat lui voie sa preia afc ? Pe ce baze a făcut ăsta ?cu ajutorul cui ?ce urmărește ?sunt multe fff multe întrebări eu as propune sa se convoace O INTILNIRE CU SUPORTERI ȘI CONDUCEREA ACADEMIEI ȘI SA NE LĂMURIM CLAR CARE ESTE ADEVĂRATĂ SITUAȚIE ȘI CE AVEM DE FĂCUT .POATE CEI DIN CONDUCERE VOR TINE CONT DE ACEST LUCRU ȘI VOR CONVOCA ACEASTA INTILNIRE .ÎN SITUAȚIA ÎN CARE INTRADEVAR SITUAȚIA ESTE ACEASTA ADICĂ VOM MERGE ȘI VOM AVEA DREPTUL SA PROMOVAM DUPĂ CUM SE VEDE MAREA PARTE A SUPORTERILOR AU FOST ȘI VOR FI ALĂTURI DE ECHIPA .DACĂ NU SE VOR LĂMURI ACEASTA SITUAȚIE ATUNCI…..

 7. Buy Private proxies: BEST PRIVATE PROXIES – Top level good quality, Indefinite bandwidth, 1000 mb/s superspeed, 99,9 uptime, Neo sequential IP’s, No utilization limits, Numerous subnets, USA as well as European countries proxies – Get Now – DreamProxies.com

Leave a Reply