RAPID ȘI-A ASIGURAT PROMOVAREA, DUPĂ 7-0, CU SINGURENI

Rapid este ca și promovată în Liga 3, după victoria categorică, 7-0, din prima manșă a barajului, cu giurgiuvenii de la FC Singureni.

Pe o ploaie torențială, ce nu a stat nicio clipă pe toată durata partidei de la Giurgiu, Rapid nu a avut nici cea mai mică emoție cu echipa condusă din umbră de Dănuț Lupu.

Lucian Goge și Daniel Niculae au spulberat repede și cele mai mici emoții, cu două goluri marcate în minutele 11 și 13, însă până la pauză au urmat doar o serie de ratări ale giuleștenilor, cei care au fost susținuți frenetic de aproximativ 2000 de rapidiști, veniți de la București, ce au înfruntat cu stoicism ploaia deasă.

La cabine, Constantin Schumacher i-a mobilizat foarte bine pe băieți, iar acest lucru s-a văzut în partea secundă, atunci când Rapid a continuat asalturile și a înscris de alte cinci ori, Alex Burlacu ieșind la rampă cu un hat-trick, deși a intrat abia în minutul 58, însă golul reprizei a fost reușit de către Lucian Goge, cel care a înscris cu un lob, de la marginea careului, imitându-l pe Daniel Niculae, cel care avusese o execuție asemănătoare la golul din prima parte.

Golgeterul din retur al Rapidului, Marian Vlada, nu a putut lipsi de pe lista marcatorilor și a punctat și el cu un șut bine plasat, din afara careului, fiind aproape de gol în alte trei ocazii.

Un moment inedit al partidei a fost intrarea în teren a primarului comunei Singureni, singurul din echipă cu tricou personalizat, iar numele de scenă ales a fost “Maryo Primaru”. 🙂

Rapid a învins cu 7-0, ratând alte 7-8 șanse mari, iar returul de peste o săptămână va fi doar o formalitate, însă spectacolul va fi total, mai ales că aproape sigur va fi ultimul meci pe Giulești, iar clubul va organiza un show cu ocazia împlinirii a 95 de ani de istorie rapidistă.

  • Au marcat: Goge (’11, ’57), D. Niculae (’13), Vlada (’54), Burlacu (’63, ’68, ’84)
  • Rapid: Ciuculescu – Voicu, Bratu, Iacob, Stancu – Dovleac, Lădaru (58′ Duriță), Maftei, Goge (78′ Olariu) – Vlada (58′ Burlacu), D. Niculae (73′ Bărbălău). Antrenor: Constantin Schumacher.
  • Cartonaș galben: Voicu (’45)

Foto: Alex Paraschiv

Leave a Reply