RAPID – ȘANLIUFASPOR 2-2

Rapid a fost la câteva secunde distanță de cea de-a treia victorie din Turcia, primind un gol rușinos, după un off-side de 5 metri, la ultima fază din jocul cu Șanliufaspor.

Giuleștenii nu au început foarte bine, iar turcii au profitat și au deschis scorul, prin Benur, în minutul 7, după o acțiune pe partea stângă.

Rapid a început să atace, iar în minutul 32 a primit o mână de ajutor de la portarul Omer, cel care a primit o pasă de la un coechipier, a încercat un stop cu “exteriorul”, însă a gafat incredibil și mingea a intrat în poartă.

Zece minute mai târziu, un contraatac în viteză i-a lăsat pe Robinho și pe Vlada singuri cu portarul, iar brazilianul, altruist, i-a pasat lui Mari, care a adus Rapidul în avantaj.

La pauză, Schumi a schimbat aproape toată echipa, iar când meciul se îndrepta spre victoria Rapidului, la ultima fază, arbitrul turc de tușă a lăsat un off-side uriaș, recunoscut cu fair-play și de antrenorul Șanliufasporului, partida încheindu-se la egalitate, 2-2.

De la Rapid au lipsit Alex Duriță, Mircea Manole și Doru Bratu, toți accidentați, însă a debutat lituanianul Deivydas Matulevicius, cel care l-a înlocuit pe Marian Vlada, în minutul 67.

Rapid a jucat în formula Voican – Boian (46′ Voicu), Iacob (cpt), Neacșu (46′ Maftei), Lădaru (46′ Demici) – Burlacu (46′ Ilie), Mitea (21′ Grigore), Cârstocea (46′ Jorza), Dovleac (46′ Goge) – Robinho (46′ Jurj), Vlada (67′ Matulevicius).

Sâmbătă, 11 august, Rapid joacă ultimul meci al cantonamentului din Turcia, cu Eyupspor, ora urmând a fi decisă mâine.

Leave a Reply