RAPID S-A REUNIT OFICIAL

Lotul Rapidului s-a reunit astăzi la stadionul Giulești, unde a susținut primul antrenament oficial din această vară.

Dacă săptămâna trecută jucătorii și staff-ul au petrecut cinci zile la mare, unde au făcut alergări ușoare, astăzi a început greul, sub comanda lui Constantin Schumacher.

Alături de secundul Mihai Iosif, de antrenorii de portari Marian Ioniță și Bebe Cioran, dar și de preparatorul fizic Radu Mandache, lotul Rapidului a înfruntat o căldură înăbușitoare la primul antrenament.

La reunire au participat 29 de jucători, majoritatea fiind reprezentată de cei care au evoluat pentru Rapid și în sezonul trecut, însă alături de ei au apărut și câțiva jucători tineri, aflați în probe, dar și de patru juniori de la grupa 2001.

Lista jucătorilor prezenți la primul antrenament este:

Portari 

  • Ștefan Ciuculescu, Vlad Ignat, Andrei Voican (Regal), Bogdan Scorici (Modelu)

Fundași 

  • Ionuț Voicu, Alin Lădaru, Doru Bratu, Mihai Stancu, Adrian Boian, Alex Costache, Matei Babaua (Regal)

Mijlocași

  • Lucian Goge, Alex Duriță, Alex Burlacu, Alex Olariu, Adrian Mitea, Andrei Dovleac, Adrian Grigore, Alex Bordei, Sami Amet, Andrei Moise (Oltenița), Rareș Enceanu (FCSB), Alin Turbatu (Regal), Răzvan Milea (Regal)

Atacanți

  • Marian Vlada, Cătălin Bărbălău, Andrei Dumitrescu, Adrian Nițu, Mircea Manole (Viitorul Constanța).

De la reunire au lipsit Vasile Maftei și Alex Iacob, motivat, Daniel Niculae, dar și Daniel Pancu, încă accidentat la mâna dreaptă.

Alături de lot s-au pregătit și Andrei Ciolacu și Sabin Iosif, aceștia primind acceptul lui Schumi să se antreneze cu restul lotului.

Pe lângă cei aflați astăzi la reunire, mulți dintre ei în probe, se negociază și cu alți jucători, unii cu experiența primei ligi, însă vă vom anunța numele lor doar atunci când vor semna cu Rapid.

Leave a Reply