RAPID JOACĂ ASTĂZI PENTRU PROMOVARE

Rapid încheie o săptămână remarcabilă din istoria clubului cu cel mai așteptat meci al sezonului, din punct de vedere al importanței sale, barajul pentru promovarea în Liga 3.

După obținerea mărcii Fotbal Club Rapid, giuleștenii luptă pentru un loc în viitoarea ediție a celui de-al treilea eșalon cu FC Singureni, câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Giurgiu.

Băieții lui Constantin Schumacher sunt mari favoriți în această dublă, pentru echipa lui Dănuț Lupu prezența în acest baraj fiind deja o mare performanță. Fostul mijlocaș al Rapidului, ajuns la 52 de ani, evoluează acum pentru formația din Singureni, fiind bun prieten cu primarul comunei giurgiuvene.

Partida tur se desfășoară pe stadionul echipei Astra, Marin Anastasovici, astfel că sunt așteptați numeroși suporteri rapidiști, ce și-au anunțat prezența la meci.

Rapid are tot lotul valid, cu excepția lui Daniel Pancu, cel care a suferit o accidentare la mâna dreaptă, însă legenda giuleșteană îi va susține pe băieți din tribună.

Biletele pentru această partidă se pot achiziționa de la stadionul din Giurgiu, până la ora 22, galeria rapidistă urmând a sta la Tribuna a II-a. Prețul unui bilet în sectorul rapidist este de 10 lei.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.