RAPID CÂȘTIGĂ PRIMA LUPTĂ ROMÂNO-TURCĂ

După ce a obținut prima victorie într-un meci oficial, calificarea în turul secund al Cupei României, Rapid a câștigat și primul meci amical, 3-2, cu Fethiyespor.

Rapid a început cu șapte jucători sub 21 de ani în teren, doar Maftei, Burlacu și Goge fiind mai în vârstă, însă giuleștenii au luat un start curajos, iar după numai nouă minute au deschis scorul prin optarul Alex Burlacu, cel care a finalizat o acțiune pe centru și a înscris elegant, pe lângă portar.

Turcii au reușit să egaleze după un corner, atunci când Yakup Ramazan a reluat în plasă și a adus fericirea în tabăra turcă, însă aceasta nu a durat mult, în ultimul minut al primei reprize, Andrei Dovleac reușind o cursă pe partea stângă, finalizată cu gol.

Golul meciului a fost înscris de către Alin Cârstocea, cel care a prins un șut excelent de la 20 de metri, aproape de vinclul turcesc, dar Fethiyespor a mai marcat o dată, după numai două minute, tot în urma unei faze fixe.

Rapid a învins, fără duoul defensiv Bratu-Iacob, cei doi alergând separat, alături de Deivydas Matulevicius, cel care a ajuns dimineață în cantonamentul de la baza lui Fenerbahce.

Constantin Schumacher a folosit echipa: Voican – Boian (66′ Voicu), A. Neacșu, Maftei (c), Demici (66′ Lădaru) – Burlacu (66′ A. Grigore), Goge (66′ Manole), Mitea (66′ Jorza), Dovleac – I. Ilie (55′ Cârstocea), Jurj (66′ Vlada).

Următorul meci al Rapidului se va dispua pe terenul lui Sakarya, în nocturnă, marți, de la ora 19:30.

 

Leave a Reply