POVESTEA CELOR TREI PUNCTE, DEOCAMDATĂ,… PIERDUTE!

Această poveste pleacă de la modalitatea în care a fost sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Municipale de Fotbal București.

Sesizarea a fost facută de domnul Lumânare, în persoană, în calitate de președinte AMFB. (poza 1)
Interesant este faptul că, în conformitate cu art. 107 din Regulamentul Disciplinar, numai anumite organe ale Federației Romane de Fotbal (prin analogie ale AMFB) pot formula sesizări disciplinare. În speță, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Municipale de Fotbal București a fost sesizată, prin referatul Președintelui Asociației Municipale de Fotbal București, deși regulamentul disciplinar arată foarte clar că doar Secretarul General are o astfel de atribuție.

Mai mult, Comisia de Disciplină ignoră în totalitate art. 14, alin. (2) din Codul Civil, care prevede că „Buna-credință se prezumă până la proba contrară.”, aceasta putând fi răsturnată numai în măsura în care se poate face dovada contrară, respectiv că, la momentul legitimării, cunoșteam faptul că Muscalu Valentin-Cristian este înregistrat în Anglia și, în ciuda deținerii unei astfel de informații, am fi procedat totuși la legitimarea lui în acest mod, pentru a ocoli procedura de înregistrare prin intermediul TMS. Comisia reține că acesta apare ultima data înregistrat în Portugalia, în 2015.

Adresa de la AJF Dâmbovița spune negru pe alb că acesta a fost legitimat, în 2016, la o echipă, în competiția organizată de această asociație!!! (poza 2)

Si totuși… pierdem 3 puncte!!!

Comisia pronunță hotărârea pe 21 decembrie 2017, iar pe 22 decembrie 2017 AMFB se închide, oficial, până pe 7 ianuarie, real, până pe 10 ianuarie 2018! (poza 3)

În lipsa unui regulament comunicat participanților la competiție, prin care să se stabileasca cuantumul taxelor, domnul jurist al AMFB, Mihai Marian, comunică verbal faptul că taxa este de 300 lei. Site-ul AMFB e ambiguu, pentru taxa de recurs prevede două sume, una de 300 de lei, și una de 400 de lei. (poza 4)

Taxa se platește pe 3 ianuarie, online, pentru ca AMFB este închis. Delegatul nostru merge pe 11 ianuarie 2018, prima zi în care reprezentanții AMFB reușesc să deschidă ușa asociației și platește restul de 100 de lei.

Restul e can-can… ieftin. În lipsa unor argumente pe fondul cauzei, după ce se acordă termen pentru completarea taxei de recurs (sic), se constată apelul netimbrat!!!

Vom merge la FRF! Problema este că atunci când ne vom face dreptate aceste trei puncte nu vor mai conta, deoarce probabil rejudecarea pe fond a apelului se va face după disputarea play-off-ului.

Mulțumim tuturor prietenilor noștri pentru micile înțepături! NE FAC MAI PUTERNICI!

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

19 Responses

 1. George Udriste

  Bună ziua ,dacă citește cineva din conducerea acestui sait acest mesaj ar fi bine sa se vina rapid cu clarificări referitor la documentul publicat azi pe vișiniu .ro .așa vor înțelege și marea masa a suporterilor la ce se referă acel document ….așteptăm reacții

 2. liviu k.

  pai eu am explicat situatia reala de nu stiu cite ori in interventiile mele pe saitul spurcatilor (1923) , sait pe care l-am frecventat pina la intimpinarea pe care acesti 2 banditi (manoliu si leasa) au reusit sa aduca grave prejudicii academiei
  fiti atenti pe documentul publicat pe “visiniu.ro” , la rubrica situatia juridica :” insolvabilitate fara bunuri urmaribile”
  am explicat ca daca afc-ul avea propietatea asupra unor bunuri precum culori , emblema , etc.,cineva din creditori (in primul rind anaf-ul) ar fi pitut cere intrarea lor in faliment si sciaterea lor la vinzare
  nimeni nu s-a batut capul cu asa ceva pentru ca ei nu au in patrimoniul lor nimic ,absolut nimic.totul a fost cedat in 2006 la fc rapid care a existat pina in 2016 !!
  problema cea grava este incapacitatea juridica a academiei de a demonstra cu toate probele existente , si mai ales la timp , dreptatea lor
  exact in momentele in care scriu aceste rinduri , s-a publicat sentinta definitiva a judecatoriei sectorului 1 prin care ,inca odata , cererea academiei de a primi personalitate juridica a fost respinsa !!!
  nu stiu ce se intimpla ???
  probabil ca pe saitul nemernicilor (groparii adevaratului rapid) e sarbatoare mare !!

  1. Daniel C

   Nu are cine sa ceara intrarea in”insolvabilitate” din doua motive :
   1) datoriile sunt numai la ANAF , ori in situatia aceasta ANAF nu va cere niciodata de una singura insolventa nicinei societati comerciale
   2) Inactivitatea fiscala nu este in masura sa fie o cauza principala pentru a intra in insolventa/ faliment / lichidare.

   Incapacitatea juridica rezulta insasi din increngatura mocirloasa dintre membrii fondatori, doua societati n- membrii in conducere s.a.m.d.

   Contestarea patrimoniului este obligatoriu sa fie facuta de cineva care are dreptul legal sa o conteste ori Academia, Redivivus sunt cluburi infiintate recent -deci nu au dreptul sa conteste
   Faci o confuzie cand afirmi ca istoria AFC incepe din 2006 mai documenteaza-te.

   1. liviu k.

    industria fabricarii de clone a afc-ului lucreaza in aceste zile ore suplimentare !
    asa cum am prevazut (si am scris aici), ei se infiltreaza si pe saitul academiei .
    acest daniel c.este figura lor dominanta (dar au mai fost si vor reaparea , si altii)
    sub aparenta de “cunoscator “emite fel de fel de de teorii mincinoase pentru a ne demoraliza .
    pe mine nu ma demoralizeaza banda lui manoliu si leasa , ma demoralizeaza incapacitatea juridica a academiei

   2. liviu k.

    ALEX
    daca mai era nevoie , iata o noua mostra de stingacie editoriala :
    “spurcatii “au avut grija sa publice interventia lui daniel niculae pe propria lui pagina de facebook , in care nico promite clarificari saptamina viitoare, si lasa sa se inteleaga ca s-ar putea recurge la o denumire istorica precum cfr sau locomotiva !
    si asta trebuia sa o aflam de la leasa ?
    intelegi unde este problema saitului?

   3. liviu k.

    daniel c !
    in argumentatia ta minti de ingheata apele , si in plus folosesti tactica lui leasa (nu este exclus sa fie vorba de una si aceeasi persoana!):
    daca ti se spune ca azi e vineri , raspunzi ca afara este frig !!(adica nu la obiect !)
    am spus-o de nu stiu cite ori PE AMBELE SAITURI :
    ANAF-UL NU VA ACTIONEAZA DEOARECE NU AVETI NINIC SE SE POATE VINDE(DREPTURI PATRIMONIALE ASUPRA NUMELUI , CULORILOR , INSEMNELOR RAPIDULUI , ETC,ETC) ASA CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL ASOCIATIATEI LUI MORARU II
    ACUM POVESTESTE-NE NOUA CITE GRADE SINT AFARA !!!!

    1. Daniel C

     Ia spune tu ce este minciuna in ceeace am scris.
     In Romania acum este o medie de -6 C, nu stiu si nici nu am chef sa caut cate grade sunt in tara sfanta.
     Te contrazici singur si in acelas timp imi dai dreptate , si anume , daca ANAF nu cere insolventa AFC pentru ca “NU AR AVEA CE VINDE” INSEAMNA CA NIMENI NU VA CERE INSOLVENTA AFC – regula de 3 simpla :)))
     Sa ai spor la o gandire logica !!!

     FZR

  2. liviu k.

   adevarat , “sarbatoare” mare !!
   ceea ce le umbreste “sarbatoarea “este faptul ca de luni de zile nici un rapidist real nu mai intervine pe saitul spurcatilor
   ei scriu , ei raspund !(ei fiind manoliu , leasa , si inca 1-2 cointeresati )
   de altfel ,nici nu cred ca ii mai intereseaza suporterii rapidului ,pentru ca acestia ii urasc de moarte
   ceea ce ii intereseaza , este incercarea de a stoarce bani de la orcine ar incerca sa reinvie rapidul
   din pacate o mica parte din planul lor , le-a iesit , deocamdata .
   problema lor este , insa , ca nu apar banii !
   si nu vor aparea niciodata !

 3. George Udriste

  Mai OAMENI BUNI oare cei care conduc academia din punct de vedere administrativ nu pot angaja un AVOCAT SPECIALIZAT ÎN DOMENIU CARE SA ȘTIE EXACT CE ARE DE FĂCUT .Oare dl Gruia Stoica nu poate angaja pe cineva care se pricepe sa înregistreze o firma și sa reprezinte academia în astfel de situatiI. OARE CIT TREBUIE SA MAI STĂM CU SUFLETUL LA GURA PT SE LĂMURI SITUAȚI .OARE ACEST OM DE NIMIC MANOLIU ARE MAI BUNI AVOCAȚI CA CEI CARE REPREZINTĂ ACADEMIA ?ESTE DE NECREZUT ȘI TOTODATA RUȘINOS .

 4. George Udriste

  Și sămi EXPLICE ȘI MIE CINEVA CUM ESTE POSIBIL SA FUNCȚIONEZE O SOCIETATE DIN MOMENT CE ARE ACTIVITATEA SUSPENDATA DE CĂTRE ANAF .Cit mai lăsați aceste nulități sași bata joc de NOI .DACĂ PE VOI (CEI DIN CONDUCEREA ADMINISTRATIVA )NU CA DERANJEAZĂ PE NOI DA .

 5. liviu k.

  george , aici e problema academiei
  ei nu accepta sa dialogheze cu suporterii , nu pe acest sait , si nu in alta parte .
  este nevoie sa aflam vestile proaste (inclusiv gafele incalificabile) din alte saituri .
  asta este motivul pentru care , am inceput sa ma indoiesc de viabilitatea acestui proiect

  1. Alex Paraschiv

   Liviu, s-a venit mereu cu raspunsuri, chiar daca nu imediat, insa suporterii au primit intotdeauna raspunsuri, absolut toti. Chiar si pe Facebook, cei care scriu mesaje primesc raspunsuri. Toti! Cred ca la capitolul comunicare si dialog acest proiect este peste ce a fost la Rapid. Cat despre respingerea personalitatii juridice, s-a facut apel si se va reveni cu un comunicat.

   1. liviu k.

    ALEX
    la mai mult de 24 de ore , dupa o noua hotarire judecatoreasca nefavorabila , pe acest sait ea nu a fost amintita deloc
    “norocul” nostru este ca saitul lui leasa are grija sa fie super operativ in a publica asemenea stiri rele pentru noi !
    ti se pare normal ?
    nimeni nu ne explica (nu toti avem pregatire / experienta juridica ) daca problema este doar semantica , sau e mai grav de atit
    daca e vorba numai de semantica (folosirea cuvintului rapid) alegeti un alt nume (academia locomotiva ,sau academia cfr , sau academia giulesti, etc)
    suporterii vor intelege situatia .ei vor doar sa ne concentram pe promovarea sportiva si pe tot ceea ce ne poate impiedica pe plan nesportiv
    in plus , in viitor vor putea apare si alte solutii .schimbari de nume in sport fiind extrem de dese.
    indiferent de numele care se va folosi , pe stadion noi tot imnul rapidului il vom intona , tot steagurile rapidului vom flutura !
    s-a amintit pe undeva si faptul ca exista o persoana juridica inregistrata legal pe numele redivivus rapid .
    atunci de ce nu REDIDIVUS RAPID ?
    daca problema este mai grava decit semantica , cum ar fi pierderea de termene prevazute de regulamente in ceea ce priveste cis-ul sau barajul , atunci asta ar insemna compromiterea totala in fata suporterilor ,a presei ,samd

 6. George Udriste

  Liviu ,cei care administrează acest sait nu înțeleg ca tot ceea ce înseamnă RAPID suntem noi SUPORTERI (vezi exple sportul,progresul ect)și altele gen (petrolul ,farul ,Galați ,Brașov .acolo unde suporteri sunt linga echipa sau făcut pași importanți spre soluționare problemelor (promovari)concluzia este una singura nu suntem de loc APRECIAȚI ȘI RESPECTAȚI altfel ni sar da informați CORECTE ȘI LA TIMP REFERITOARE LA CEEA CE SE INTIMPLĂ CU RAPID .

 7. BRigadaOLtenia

  Dc nu raspunde nimeni de la academia Rapid? Nu suntem importanți pentru Voi? Dragi rapidisti, cred ca trebuie sa ne obișnuim cu ideea ca Rapid a murit.

 8. liviu k.

  se pare ca acest alex paraschiv face parte din ceea ce numim academia rapid
  problema este ca raspunsurile vin greu sau deloc , printre altele si datorita faptului ca e greu de explicat (logic , nu pe abureala) erori grave precum folosirea de jucatori legitimati gresit ,incalcare de termene de contestatii , timbrare gresita etc
  in ceea ce priveste moartea RAPIDULUI , mi-e teama ca ai dreptate .
  nemernicii de la afc manoliu au reusit deocamdata , sa omoare visele noastre
  sper ca dumnezeu sa le-o plateasca conform doleantelor zecilor de mii de rapidisti !

Leave a Reply