PANCU: VIN CREATORII DE SPECTACOL

Daniel Pancu a semnat joi un nou contract cu Rapid, contract ce se întinde pe o perioadă de trei ani, ca director tehnic, însă există șanse mari să-l mai vedem și în teren, în condițiile în care lucrările de modernizare la stadionul Giulești se amână.

“Am semnat pe trei ani, voi fi în continuare director tehnic, am avut de la început încredere în acest proiect, oamenii sunt hotărâți să readucă Rapid sus și să facă performanță”, a spus Pancone.

“Suporterii să fie convinși că le vom oferi spectacol în sezonul viitor, suntem la început de drum, iar perioada următoare va fi una de tranziție, pentru că s-au schimbat lucruri la nivelul conducerii și al lotului. Nici pe departe lotul nu este definitivat. În acest moment, căutăm jucătorii care să ofere spectacol pe Giulești, iar aceștia vor fi străini”, a completat Daniel, pentru FC Rapid 1923.

Pancone a vorbit și despre academia de juniori a Rapidului: “Academia, care se va numi în primul an Centrul de Performanță Rapid, își va începe activitatea în curând, ceea ce era cel mai important pentru mine.”

 

 

 

Leave a Reply