OVIDIU BURCĂ: VOM PROMOVA ȘI NE VOM NUMI FC RAPID BUCUREȘTI

Ovidiu Burcă a ținut să-i liniștească pe fanii giuleșteni, după ce presa a anunțat că Academia Rapid nu ar avea drept de promovare.

“Vreau să-i asigur pe fanii noștri că vom obține CIS-ul împotriva a ceea ce se scrie în presă. Academia Rapid, eu vă asigur, că la finalul acestui an competițional va promova în Liga a 3-a și va avea CIS. Mai mult de atât, de la anul Academia Rapid se va numi FC Rapid București. Noi când am intrat în proiectul ăsta nu ne-am gândit că vom întâlni atâtea obstacole.

Noi am avut o rezervare de nume luată de la ministerul de justiție cu care ne-am dus la Tribunalul Sectorului 1. AFC Rapid a venit și a făcut opoziție, iar judecătorul a acceptat să intre în această acțiune. Judecătorul a dat o încheiere și ne-a zis că avem dreptul să facem recurs în terminul de 5 zile de la comunicare. Noi am fost în termenul de 5 zile de la primirea soluției”, a declarat Burcă la TV Telekom Sport.

7 Responses

 1. Dankone

  Nu va panicați in legatura cu cerificatul CIS si alte mizerii …WCsB activează in liga 1 ,si-a schimbat numele in timpul competiției si multe alte manevre….deci,sunt doar gunoaie de presa din lipsa de senzațional ,iar Rapid este într-adevăr ceva SENZAȚIONAL .

 2. liviu k.

  ovidiu , nu te juca cu sentimentele noastre !
  pe ce te bazezi cind sustii ca de la anul “academia” se va numi f.c.rapid bucuresti ?
  stiti ce ?
  poate spun o prostie , dar daca sa-r rezolva chestia asta (cu fc rapid)), poate ca ma-s impaca cu inca un an de asteptare !(iertati-ma oameni buni pentru aceasta prostie)
  dupa cum si invers , ne numim cum or vrea ei (dusmanii) dar sa promovam , e valabil !
  astept lamuriri :ce se ascunde in spatele acestei afirmatii ?

 3. George Udriste

  Am mai spus ar fi mare păcat ca Rapid sa rateze promovarea din cauza unor GREȘELI dîn partea conduceri noastre și ăsta ar durea fff tare .

 4. George Udriste

  Sunt un suporter al RAPIDULUI DE APROAPE 50DE ANI PASIVITATEA ĂSTA PE CARE SUPORTERI O AU ÎN ULTIMUL TIMP FAC MULT RĂU A TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ RAPID .Oare nimeni numi reamintește ca am fost CEA MAI MARE ȘI MAI TEMUTA GALERIE DIN TARA ???Nimeni numi mai reamintește cind după episodul Pitești în ani 90am fost în fata federației 7-8000mi de suporteri ???sa uitat cum umpleam stadionul Republici la un meci cu Rova Roșiori ?Acum ce facem stăm pe sait și comentam ne lamentam unde am AJUNS fără ca noi sa acționăm. ÎNȚELEG SUNTEM DIVIZAȚI DAR AVEM CEVA ÎN COMUN IUBIM RAPIDUL.HAIDE ȚI SA FACEM CEEA CE ESTE DE FĂCUT SA CHEMAM CONDUCEREA ACADEMIEI SA VINA LA DISCUȚII.SA NE EXPLICE CLAR SITUAȚIA ȘI SA REZOLVAM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ȘI PROBLEMA AFC.NU TREBUIE SA FIE DECIT UN SINGUR RAPID .NU AU CE CĂUTA MĂSCĂRICI CA MANOLIU ȘI DRAGOS LEAGĂ ÎN JURUL RAPIDULUI .PRIN PASIVITATEA NOASTĂ O MAI SPUN SUNTEM LA FEL DE VINOVAȚI CA CEI DIN CONDUCERE .SE AUDE GIGI SE AUDE

 5. George Udriste

  Sa știți ca nu putem reuși decit ÎMPREUNĂ .TOȚI UNIȚI SUPORTERI ,ECHIPA ,CONDUCERE .PRIN PASIVITATEA NOASTRĂ AM LĂSAT CA OAMENI FĂRĂ VALUARE ȘI FĂRĂ SA AIBĂ VREUN SENTIMENT FATA DE RAPID AU ADUS CLUBUL ACOLO UNDE LA ADUS .CHIANA, VOLUNTARI,COLENTINA ,SUNT ÎN PRIMA LIGA ȘI NOI NU REUȘIM SA NE BATEM NICI PT LIGA 3A.ȘI ĂSTA CA AM LĂSAT OAMENI FĂRĂ SCRUPULE SA PUNĂ MINA PE RAPID .AM STAT ȘI AM COMENTAT PE LA COLTURI FĂRĂ SA LUAM POZIȚIE FĂRĂ SA ACȚIONĂM .DACĂ NICI ACUM NU VOM ACȚIONA NE MERITAM SOARTA .

 6. liviu k.

  george ,
  deznadejdea ne cam cuprinde pe toti , adevarat .
  vreau doar sa explic si sa va rog pe toti , ceva .
  lasati-o moarta cu unitatea si cu afc rapid !
  prin prizma a ce au facut la tribunal , eu ii numesc peste tot GROPARII RAPIDULUI (in primul rind pe saitul lor , al lui leasa)
  eu unul o declar aici : indiferent de ce se va intimpla cu “academia”, eu cu nemernicii aia nu as mai putea tine niciodata NEVER
  sigur ca erorile grave comise la academia sint o nebuloasa , pe care nimeni nu o explica logic.
  e incredibil : sa formezi in liga 4 o echipa ,practic, de valoarea ligia a-2 , sa mobilizezi un buget de peste 350,000 de euro , sa atragi un interes mediatic enorm (nu trece o zi fara un articol in presa centrala sau tv), si sa-ti dai singur cu stingul in dreptul , este impardonabil (vorba lui caragiale)
  intrebarea este nu cit noi vom mai rezista in aceasta spelunca sportiva numita liga 4 bucuresti (eu unul rezist ca nu mai avem nici o alta varianta)
  intrebarea este daca vor rezista unui esec sponsorii (inclusiv primaria sectorului 1 )
  asigurarile super optimiste date pe acest sait , mi se par cam rupte de ralitate , si asta ma sperie !

 7. Florin Georgescu

  Ovidiu Burca nu liniștește pe nimeni…doar abureală,vreau dovezi nu vorbe,vreau siguranță….nu”o să”.Vreau Rapid sa nu mai fie bataia de joc a “profesioniștilor”din conducere și nu numai… Și mai vreau Rapidul meu,al nostru înapoi… Puteți face asta?

Leave a Reply