OVIDIU BURCĂ, DESPRE SITUAȚIA DE LA ACADEMIA RAPID

Ovidiu Burcă, team-managerul Academiei Rapid, a vorbit despre situația actuală de la club, fiind invitat la Sport Total FM.

„ Se știe că Academia Rapid a pornit cam târziu în Liga 4 și ne-am propus, până la termenul limită, să rezolvăm obținerea certificatului de identitate sportivă. Suntem în curs de obținere, deși ni se pun foarte multe piedici.

Credem în proiectul nostru și credem că putem obține promovarea în ligile superioare.

Legat de problema cu Muscalu, avem o speranță foarte mare. Noi am avut cele mai bune intenții legat de legitimarea jucătorului și o să vedeți că ne vom găsi dreptatea. S-a facut o amânare a recursului, o amânare a judecății, comisia AMFB-ului nu a înțeles că în numele Academiei, există acea entitate juridică, Rapid Redivivus, care a făcut plățile pentru recursul lui Muscalu. Plata a fost facută încă de acum o lună.

Sunt convins că ne vom recupera acele puncte, pentru ca reaua intenție nu poate fi demostrată. Probabil că dacă nu rezolvăm nimic la AMFB vom merge și mai sus.

Din păcate, o parte a presei nu ne respectă cum ne-am dori și cum ar trebui să ne respecte, dar asta este, vom ieși în față cât mai puțin.

Am auzit și eu declarația domnului Becali, despre domnul Copos, dar nu am fost de față și nici nu vreau să comentez.

Suntem într-un al doilea stagiu de pregătire, în Antalya. Se știe că au revenit sub colori Vasile Maftei și Ionuț Voicu. Avem un numar 9 clasic, Vlada, de la Afumați, am mai adus un portar, câțiva juniori și încă mai căutăm niște soluții pentru câteva posturi deficitare”, a declarat Ovidiu Burcă, la Sport Total FM.

5 Responses

 1. George Udriste

  Ovidiu TREBUIE rezolvata aceasta PROBLEMA cu CIS deoarece ECHIPA AVEM .Și cu sI fără cele TREI puncte com PROMOVA .NU AICI ESTE PROBLEMA .Așa Cum am mai spus TREBUIE SA REZOLVAȚI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC .Ginditi va ca aveți marea majoritate a SUPORTERILOR ALĂTURI DE VOI ALĂTURI DE ECHIPA .Nu trebuie sa decit ca voi sa OBȚINEȚI CIS .SUCCES .

 2. Perot

  Asteptam un punct de vedere oficial si vad ca nu a intarziat sa apara in spatiul public. Trebuie sa marturisesc, insa, ca exista in aceasta interventie cateva sintagme nelinistitoare pentru mine si, sunt convins, pentru foarte multi rapidisti. Cu tot respectul, Ovidiu, pentru intentiile voastre bune, dar “suntem în curs de obținere, deși …”, “credem că putem obține …”, “am avut cele mai bune intenții “, “comisia AMFB-ului nu a înțeles că … ” sau “ne-am propus … să rezolvăm …” sunt constructii lingvistice care apartin unui mesaj nesigur, acoperit in ceata densa a incertitudinii si ma determina sa cred ca nu aveti acces la o consultanta juridica solida, va lipseste “talpanul” pe care sa-l puneti ferm pe grumazul celor care “ne pun foarte multe piedici”. Nu as fi facut aceste remarci daca nu as mai fi intalnit acest diletantism in trecutul recent al echipei care, in perioada insolventei, de aceleasi mari carente a suferit. Altfel, poate nu s-ar fi ajuns aici … .
  Foarte pertinenta reactia lui George Udriste, la care as adauga temerea ca nu cumva sa auzim in primavara aceasta vreun anunt cu mesajul “ECHIPA DE FOTBAL FARA IDENTITATE CAUT CLUB ADOPTIV !”.
  Nu mi-am propus ca postarea mea sa se incheie intr-un ton pesimist si, de aceea, reafirm increderea in acest proiect, indemnand toata suflarea alb-visinie sa puna sufletul si `gandurile cele mai bune la desavarsirea lui.
  Hai, RAPIDU’ !

 3. George Udriste

  Dacă faci cunva greșeala și mai intri pe 1923te umpli de nervi .niște neica nimeni (leasa,Manoliu și toți cei care îi susțin? ???)batjocoresc ideea acestui proiect și o fac cu ațîța răutate incit nu a văzut așa ceva nici la cei mai mari DUȘMANI ai RAPIDULUI.Ca sunt cozi de topor pretutindeni înțeleg ăsta este dar sa vezi AȚÎȚA NEMERNICI AȚÎȚA URA AȚÎȚA FĂȚĂRNICIE NU gindeasca ca voi intilni VREODATĂ .Și ăsta de la cine ??:de la niște inși care se declara rapidiști.

 4. liviu k.

  george , stai linistit
  mai nou , ei publica cam toate stirile de pe saitul academiei rapid , de regula , fara a mentiona originea lor , asa cum o fac cind e vorba de presa sportiva .
  sigur ca au grija sa bage cite o strimba ici colo , dar , probabil ca si-au dat seama ca au distrus acest sait , si incearca sa revina la o oarescare nota de obiectivitate !
  problema este ca dpdv al nostru , nu mai exista drum de intoarcere
  cine a bagat bete in roate visului reintemeierii marelui rapid , alergind academia prin tribunale ,s-a alaturat listei groparilor rapidului , si de aceea ii vom uri pina la moarte , indiferent de ce se va intimpla cu academia rapid
  asta a fost a doua greseala imensa facuta de manoliu (+ leasa) dupa refuzul alaturarii rapide la proiectul primariei.

Leave a Reply