MAFTEI VA TRĂI INTENS MOMENTUL REDEBUTULUI

Chiar dacă a ajuns la 37 de ani, Vasile Maftei are încă emoții gândindu-se la redebutul pentru Rapid.

După mai mult de 8 ani, jucătorul votat în echipa ideală din istoria Rapidului, de către fanii paginii noastre de Facebook, se întoarce la clubul la care a cunoscut consacrarea și unde a fost ani buni căpitan.

Aştept cu nerăbdare primul meci oficial pentru că voi avea emoţii cu siguranţă, ca la debut! De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului aveam emoţii, o stare de fibrilaţii, să zic aşa. Pentru mine, orice meci în tricoul Rapidului va fi o bucurie aparte. Cu atât mai mult când va veni meciul cu Steaua. Va fi extraordinar şi sigur stadionul va fi plin. Mi-era dor de atmosfera din derby, pentru că nu mai jucasem de foarte mult timp cu tribunele pline. Şi pentru asta m-am întors la Rapid.

Dacă voi simţi că pot să ajut Rapidul în teren, o voi face în continuare şi la anul. Dacă nu, nicio problemă. Important e să fiu sănătos. E greu să mai ajung să joc în tricoul Rapidului în prima ligă, dar voi fi în conducere, voi ajuta cu ce voi putea”, a spus Vasile Maftei pentru Telekom Sport.

Maftei va fi cu siguranță un transfer uriaș în lupta pentru promovarea în Liga 3, cele 409 meciuri de pe prima scenă a fotbalului românesc fiind o garanție a experienței lui Vasile, jucător ce a jucat pentru Academia Rapid în meciul amical cu Progresul Spartac (2-0), liderul celei de-a doua serii din L3, partidă disputată în luna noiembrie a anului trecut.

Legenda noastră va redebuta oficial pe 2 martie, atunci când rapidiștii se vor deplasa la Progresul 2005, pentru prima etapă a returului, iar pe 14 aprilie va da piept din nou cu Steaua, în cel mai așteptat meci al celei de-a două părți din L4.

Vasile Maftei a tras din greu la reunirea lotului, desfășurată ieri, pe o ninsoare deasă.

1 Response

  1. George Udriste

    Succes Rapidului ,succes Vasile.Avem șansele clare de a promova în liga a treia și treptat vom reveni cit mai curind acolo unde ne este locul .

Leave a Reply