LA FIECARE ABONAMENT CUMPĂRAT AI O MARE SURPRIZĂ

Academia Rapid a pus în vânzare abonamentele pentru returul sezonului 2017/2018, din Liga 4.

Astfel, cu aceste abonamente, puteți viziona toate meciurile de pe Giulești, din această primăvară:

 • etapa 17, vs ACS Termo (9 martie)
 • etapa 19, vs AS Victoria (20 martie)
 • etapa 21, vs AFC Rapid (30 martie)
 • etapa 22, vs Comprest GIM (6 aprilie)
 • etapa 24, vs Progresul Sp. II (20 aprilie)
 • etapa 26, vs Carmen (27 aprilie)
 • etapa 28, vs Romprim (11 mai)

Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

 • Peluza a II-a: 25 RON
 • Tribuna a II-a: 50 RON
 • Tribuna I: 50 RON
 • Tribuna 0: 250 RON
 • Tribuna Oficială: 300 RON

Abonamentele pot fi comandate din rețeaua EVENTIM, de AICI

Marea surpriză pregătită de Academia Rapid este aceea că la fiecare abonament primești 15% reducere pentru Fan Shop. 

Codul poate fi aplicat de un singur client pe o singură comandă și nu este cumulabil cu alte coduri de reducere. Campania este valabilă până pe 31 mai 2018.

11 Responses

 1. CASTRAVETE

  Pentru ca multi dintre rapidisti isi permit, cred ca cel mai bun mod de a ajuta echipa este sa cumparam doua sau mai multe abonamente si nu pentru a baga la meci tot felul de rapidisti care nu mai vin de ani de zile la meciuri pe diverse si imbecile motive ci copii.
  Daca nu sunt copii atunci macar ne putem bucura ca putem ajuta Rapidul.
  Sunt rapidisti din provincie care nu pot veni la meciuri si isi cumpara abonament.

 2. George Udriste

  Pe 28 luna aceasta și la începutul luni martie se vor organiza alte licitații pt ceea ce înseamnă RAPID BUCUREȘTI .Bine înțeles că Moraru nu a înțeles absolut nimic din ceea ce sa intimplat pina acum.După ce a distrus aceasta echipa acest ins încă profita de ceea ce înseamnă legile în România .Dar mai întreb o data fc Rapid a intrat în faliment avind datori uriașe la fisc .nu fiscul trebuie sa aibă un cuvint de spus la tot ceea ce înseamnă aceste licitați? Și încă o întrebare cum dumnezeului funcționează afc din moment ce are activitatea suspendata la fisc ?ei tot pun tălpi azi acestor proiect dar pe ei nu îi întreabă și nu îi verifica nimeni ?pina cind ?

 3. George Udriste

  Am ajuns în situația aceasta și au dispărut multe echipe de tradiție datorita coplicitati celor care conduc fotbalul romanesc .Cum este posibil ca un patron de club sa fie creditor la propil club .ok ai o societate o conduci așa Cum consideri tu de cuviință .merge aduce profit cistigi dar nu tot ceea ce investești tu intrun club de fotbal o faci creditind clubul respectiv .așa Cum a făcut și George Copos și a băgat clubul în insolenta club care avea datori către alte firme tot ale lui George Copos .

 4. Costin1923

  Salut George,

  Din păcate aceasta este Romania și legile ei…..noi suporterii nu avem altceva de făcut…decât să așteptăm….așteptăm…..așteptăm TU AI DREPTATE dar nu avem ce face…….niste nesimțiți ordinari.

 5. George Udriste

  CostÎn am aproape 50de ani decind IUBESC CLUBUL RAPID dar ceea ce se intimplă cu noi cei care susținem RAPIDUL nu sa intimplat NICIODATĂ .o DEZBINARE DUREROASA DAR REALA .ForțA RAPIDULUI A STAT ÎNTOTDEAUNA ÎN NOI ÎN CEI DIN TRIBUNA .Atunci cind intre noi a intervenit aceasta DEZBINARE celor care au condus RAPIDUL lea fost din ce în ce mai UȘOR sa facă ceea ce au FĂCUT au DISTRUS o FRUMOASA ECHIPA .Și ăsta dece?ca o parte dintre suporteri sau vindut pe doi ARGINTI .Concluzia este ceea ce spui tu nu nea rămas decit sa stăm sa butonam.ști cunva cit a fost în strSUPORTERI RAPIDULUI DUPĂ EPISODUL PITEȘTI .ÎN ani 90?ĂSTA TREBUIE SA FACEM ATUNCI ERAM O FORȚĂ .CEA MAI MARE ȘI CEA MAI FRUMOASA GALERIE .ERAM TEMUȚI ȘI TOT ODATĂ RESPECTAȚI PT FORȚĂ ,UNITATEA,ȘI DRAGOSTEA NOASTRĂ pt CLUB .DAR ĂSTA SA DISTRUS DEACEEA AU APĂRUT ÎN VIAȚA RAPIDULUI INȘI CA MORARU ,LEASA ,MANOLIU .TOȚI ASTIA NU AR FI FOST O ZI ÎN CONDUCEREA RAPIDULUI .O ZI .DAR TOT CEEA CE AM SCRIS AICI ESTE VALABIL PT TOȚI CEI CARE IUBESC AZI RAPIDUL .ĂSTA TREBUIE FĂCUT .ȘI ATUNCI VOM REDEVENI O FORȚĂ .RAPIDISTI TREZITIVA.

 6. Costin1923

  Salut George,

  Multi ani înainte îți doresc și multă sănătate.
  Nu știu de ce ești …..așa supărat……marea masă a suporterilor au ales ……numai că increderea lor oarba in conducere și în mai marii conducători a DISPARUT în toți acesti ani de minciună și dezamăgiri…..ce vrei sa fie că înainte……..nu o sa mai fie ca înainte,,,, cel puțin acum….in aceasta perioada……apele sunt foarte tulburi……AM INCREDERE IN PROIECTUL ACADEMIEI SI IN OAMENII DE ACOLO……dar asta nu înseamnă că nu am și o anumită frica de viitor……că, există posibilitatea să se ducă totul de râpă din cauza unor oameni bine voitori……eu sunt încrezător că…..lucrurile se vor așeza……… dar asta nu înseamnă să …ștergem cu buretele ce s-au întâmplat în trecut…nu mai putem sa fim entuziaști și încrezători că în trecut……poate ca vorbesc prostii……dar rămân la părerea că cei care vor binele Rapidului si au reușit să iasă în fata ….. trebuie sa recâștige acei Suporteri Galerii, Brigăzi ce vrei tu… de care ne vorbeai cu atâta pasiune.
  Apropo……eu am 35 de ani și sunt sigur că într-o zi vom deveni iarăși o forța de care ne pomeneai mai devreme…..SUNT SIGUR DE ACEST LUCRU.

  Multumesc.

 7. George Udriste

  Salut CostÎn ,Mulțumesc pt urări pe care ți le adresez și ție .sa ți ca nu sunt supărat dar efectiv mă doare cind văd unde am ajuns din cauza LĂCOMIEI SI A COMPLICITĂȚI CELOR CARE CONDUC ACEASTA SOCIETATE .Iar cele referitoare la suporteri este un adevăr crud ,DEZBINAREA ȘI URA ĂSTA DINTRE NOI IA AJUTAT PE CEI CARE AU CONDUS CLUBUL SA NE DUCA PE MARGINEA PRĂPASTIEI .În rest sa auzim de bine .HAI RAPID.

 8. George Udriste

  În perioada anilor 80 meciuri jucate pe Republici 25 000-30 000de suporteri meci cu Cs Tirgoviste juca marele Dobrin la ei45 000meci pe fostul 23 august la ora 11 cu Progresul 75 000 de suporteri RAPIDISTI .RECORD STADIONUL GHENCEA RAPID -PETROLUL PLOIEȘTI ora 11 fără ca RAPID SA MAI AIBĂ ȘANSE DE PROMOVARE 5-1PT RAPID.ECT ECT .TU VOI ASTIA TINERI NU AȚI FI SUPĂRAȚI DE SITUAȚIA ACTUALA .

Leave a Reply