JURNAL DE CANTONAMENT: ZIUA 6

Ziua 6: Vineri, 26 ianuarie 2018

Primul cantonament al iernii pentru Academia Rapid se apropie de sfârșit, iar jucătorii încep să se resimtă după efortul depus, astfel că Schumi a simțit oboseala și a programat un singur antrenament în cea de-a șasea zi.

Profitând de faptul că prima parte a zilei a fost liberă, o parte dintre jucători a preferat să doarmă mai mult, alta a plecat la plimbare prin Bușteni, nevrând să rateze soarele superb ce a luminat orașelul de pe Valea Prahovei.

Astfel, singurul antrenament s-a desfășurat seara, de la ora 18, în sala de sport și a fost împărțit în două, cu o parte bazată pe forță, condusă de preparatorul fizic și de antrenori…

 … apoi, lotul a fost împărțit în patru echipe de câte șase jucători și au jucat “câștigătorul la masă”. Echipa formată din Bratu, Iacob, Olariu, Dovleac, Bărbălău și Petrișor a reușit să câștige cele mai multe meciuri.

 Alex Burlacu a avut mici probleme medicale și s-a antrenat separat cu preparatorul fizic Radu Mandache.

Întorși la hotel, băieții au servit cina, iar o parte din ei au urmărit la televizorul de la restaurant meciul de handbal dintre CSM București și Gyor.

Sâmbătă, rapidiștii vor reveni la două antrenamente, însă este ultima zi de cantonament, astfel că vor da totul în această zi, duminică urmând să revină în București.

2 Responses

  1. George Udriste

    Vă Salut am mai spus aici TOATĂ APRECIEREA pt acest cantonament ….Cred ca este tot ceea ce sa intimplat mai bun în ultimul timp dar TREBUIE URGENT sa faceți ceea ce trebuie ca acest club sa poate merge LEGAL mai departe cu DREPT DE PROMOVARE .Și fff important faceți ce trebuie făcut ca acest sait sa fie fff vizibil iar cei care îl administrează FFF AGRESIVI CU TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ PROMOVAREA RAPIDULUI și a acțiunilor acestui club .SUPORTERII trebuisec informați CORECT ȘI LA TIMP .Degeaba se lucrează bine în favoarea RAPIDULUI dacă acest fapt nu este cunoscut .Voi nu vedeți ca în fiecare știre sportiva 60 %se vb despre fcsb …..Trebuie încă o data va spun sa fiți fff agresivi în presa ….

Leave a Reply