JURNAL DE CANTONAMENT: ZIUA 5

Joi, 25 ianuarie 2018.

Ziua a cincea a cantomanamentului montan a fost una specială pentru rapidiști. Începută ca de obicei, cu un mic dejun copios, băieții au mers pentru primul antrenament al zilei pe munte, o alergare în forță, cu intensitate și viteză.

Obosiți după o sesiune de alergare extenuantă, jucătorii Academiei Rapid au ajuns la hotel în jurul orei 12, au luat prânzul și s-au odihnit pănă după-amiază, când au plecat spre stadionul din Bușteni, unde a avut loc cel de-al doilea antrenament al zilei.

Pe un teren acoperit de zăpadă, însă mai bun decât în ziua precedentă, giuleștenii au făcut un nou antrenament sub comanda antrenorilor Constantin Schumacher și Miță Iosif, dar și a lui Radu Mandache, noul preparator fizic al Rapidului.

După câteva exerciții fizice și tehnice, Schumi i-a băgat pe băieți la joc, împărțind din nou lotul în două echipe, și a făcut câteva teste tactice, cu Crucea Caraimanului pe fundal, profitând și de o vreme superbă.

A impresionat Vasile Maftei, cel care a marcat un gol superb, de la aproximativ 35 metri, peste portar.

Apoi, după cinci zile grele, de antrenamente intense, Schumi i-a scos pe băieți la un Spa, în Sinaia, unde s-au relaxat la piscină și la saună timp de două ore.

De aici, giuleștenii au schimbat stațiunea și au acceptat invitația celor de la Ski&Sky, cel mai nou hotel din Predeal, unde băieții au avut parte de o servire excelentă, hotelul aparținând chiar unor rapidiști. Aici, am petrecut o seară frumoasă, cu cântece rapidiste și voie bune, serbându-l cu un tort pe sărbătoritul zilei, ghanezul Justice Opoku.

Ajunși la hotel, rapidiștii au primit liber în prima parte a zilei de vineri, astfel încât se vor putea odihni mai mult după câteva zile de cantonament intense.

Leave a Reply