JURNAL DE CANTONAMENT: 6 AUGUST

Ziua de luni este de mulți considerată cea mai grea a săptămânii, deoarece vine după un week-end de relaxare. Pentru rapidiștii aflați în cantonamentul din Turcia, momentele de relaxare sunt foarte puține, deoarece se trage din greu în fiecare zi.

După meciul de duminică, în care Rapid a învins Fethiyespor, cu 3-2, băieții au început ziua cu micul dejun, după care au mers către primul antrenament al zilei.

Condus de Radu Mandache, antrenamentul a fost 100% de forță, jucătorii fiind acompaniați la exerciții și de către Constantin Schumacher, care a lucrat cot la cot cu echipa, dar și de Mihai Iosif, cel care a participat la alergări.  

În schimb, Marian Ioniță a exersat câteva exerciții noi, printre care și unul în care cei doi portari, Fane Ciuculescu și Andrei Voican trebuiau să apere la două porți șuturile lui Bebe Cioran.

În tot acest timp, Daniel Pancu s-a antrenat cu banda elastică, dar a făcut și câteva mișcări de stretching, semn că devine tot mai pregătit pe zi ce trece, mai ales că a promis că va mai juca cel puțin un meci pe Giulești.

Chiar dacă au fost obosiți, după un antrenament extrem de solicitant, o parte dintre jucători au mai rămas pe teren pentru a exersa loviturile de la 11 metri, Ciuculescu și Matulevicius făcând un concurs de penalty-uri, din care nimeni nu a câștigat, ambii transformând toate loviturile.

După masa de prânz, a venit și mult așteptata odihnă, care a fost ceva mai lungă, până la ora 18:30, atunci când a început și cel de-al doilea antrenament al zilei, în care s-a pus accentul, de această dată, doar pe tactică. S-au pus la punct schemele pentru meciul cu Sakarya, care se anunță unul de mare luptă, pe un stadion nou, foarte frumos, cu suporterii echipei gazdă în tribune, în număr mare, ceea ce îl va face mai mult decât un simplu joc amical.

Ziua de luni a fost epuizantă pentru băieți, însă după antrenament au avut și momente de odihnă, în care unii au preferat să joace un tenis de masă sau o tablă…

… iar cei din staff au încheiat seara cu obișnuita relaxare la terasă, în care s-au abordat subiecte foarte variate, dar tot fotbalul a acaparat în mare parte discuțiile.

1 Response

Leave a Reply