JURNAL DE CANTONAMENT: 10 AUGUST

Ultimele trei zile în cantonamentul din Turcia. Lucrurile au intrat într-o anumită rutină, meciurile și antrenamentele împărțindu-și timpul în viața rapidiștilor.

Ziua de vineri a programat două antrenamente, unul dimineața și unul seara.

După masa de dimineață, o parte din jucători au mers la sală, unde au tras tare de fiare, într-o sală cu aparate noi, de ultimă generație, ce acoperă toate grupele de mușchi.

Sub supravegherea lui Radu Mandache, băieții au mai făcut câteva exerciții fizice, înainte de primul antrenament, la care a participat și Pancone, tot mai în vână, pe zi ce trece, directorul tehnic revenindu-și aproape în totalitate după accidentarea la mână.

După 90 de minute în care jucătorii au tras tare, din punct de vedere fizic, a venit prânzul și odihna, care a ținut până la ora 18, când a urmat cel de-al doilea antrenament al zilei, bazat mai mult pe tactică.

Schumi a exersat câteva scheme ofensive și defensive, în vederea meciului de sâmbătă, jucătorii fiind extrem de montați și de motivați, semn că toată lumea este 100% implicată și pregătită de meciurile oficiale.

Obosiți după cele două antrenamente, băieții au mers direct la masa de seară și apoi în camere, unde au ascultat muzică, au jucat FIFA sau s-au relaxat pe terasă.

Dorul de casă i-a cuprins pe mulți, însă toată lumea este concentrată pe treabă și pe ultimele zile de cantonament, iar ziua de sâmbătă va programa ultimul meci al acestui stagiu, cu vecinii noștri de hotel, Eyupspor.

Leave a Reply