JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 8

Ziua de 14 februarie a fost poate cea mai așteptată a cantonamentului, nu pentru că a fost Valentine’s Day, ci pentru că a fost o zi complet liberă, după o perioadă încărcată din punct de vedere al efortului depus.

Fără antrenamente și fără meci, băieții s-au trezit după bunul plac, însă unii au preferat autocarul care i-a dus în mall-ul din Antalya, pentru o rundă de cumpărături. Au fost destul de multe locuri goale, deoarece o parte dintre jucători și-au făcut deja cumpărăturile pe parcursul zilelor anterioare și au ales să se relaxeze la hotel.

Cei care au ales totuși drumul până în Antalya, la aproximativ 20 de minute de mers, cu autocarul, au prins o vreme ploioasă, însă acest lucru nu le-a stricat buna dispoziție, în frunte cu Schumi și Vasile Maftei.

După aproximativ trei ore, în care băieții au făcut cumpărături pentru ei, dar și pentru iubite, soții sau copii, s-a ajuns înapoi la hotelul Melas, la fix pentru a lua masa de prânz.

După masă, băieții și-au umplut ziua liberă cu jocuri, plimbări sau odihnă. Nu și Daniel Pancu, cel care a avut chef de o “porție” de abdomene, astfel că, sub îndrumarea preparatorului fizic, Radu Mandache, a tras tare la sală.

Cei doi goalkeeperi ai Rapidului, Fane Ciuculescu și Vlad Ignat au uitat de rivalitatea din poartă și au ales să concureze și la squash, însă cu zâmbetul pe buze, aceștia fiind buni prieteni.

Schumi nu s-a lăsat mai prejos și i-a convocat pe Vasile Maftei și Radu Mandache la obișnuita alergare de 30 de minute de pe plajă, înfruntând vântul tăios de pe malul apei, după care a încins și el o partidă de squash cu preparatorul fizic.

Miță Iosif nu a stat deoparte și a ales să facă puțină mișcare, dovedind că nu se pricepe doar la tenis de picior, ci și la tenis de masă, unde i-a învins pe elevii săi, Cătălin Bărbălău și Andrei Dumitrescu.

În jurul orei 19:15, toată lumea s-a strâns la masa de seară, unde s-au povestit aventurile de pe parcursul zilei.

Seara s-a încheiat ca de obicei, cu revanșe la table și la rummy, dar și cu cel mai așteptat meci din Champions League, Real – PSG.

Joi, reîncepe greul pentru băieți, cu două antrenamente și un meci special, despre care veți afla în următorul #JurnalDeAntalya.

 

 

 

 

2 Responses

  1. George Udriste

    FelicităriI ….Sper și îmi doresc ca în vara sa sărbătorim cu toți promovarea ,dar bazele se pun azi .FELICITARII .

  2. Pingback : Academia Rapid Bucuresti – Oficial » JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 9

Leave a Reply