JURNAL DE ANTALYA: ZIUA 2

Activitatea din sânul Academiei Rapid a început dis-de-dimineață, în cea de-a doua zi de cantonament, antrenorul Constantin Schumacher și preparatorul fizic Radu Mandache alegând o alergare matinală, pe nisipul ud al Antalyei, însoțiți minute bune de un patruped foarte prietenos.

 

Micul dejun a fost luat de toată lumea în jurul orei 8:30, urmat de o ședință tehnică și de plecarea către terenul de antrenament, aflat în Miracle Football Center, complex compus din mai multe terenuri, dintre care două mari, pe care se desfășoară și multe dintre meciurile amicale din Antalya.

Primul antrenament al zilei s-a axat mai mult pe forță și viteză, jucătorii fiind extrem de concentrați la fiecare indicație primită de la Schumi și de la Radu Mandache.

În paralel, la una dintre porți, cei trei goalkeeperi au făcut exerciții cu renumitul Marian Ioniță, poate cel mai bun antrenor cu portarii din țară.

În acest timp, pe terenul vecin a avut loc antrenamentul conaționalilor de la Hermanstadt, ocazie pentru rapidiști să se salute cu foștii colegi, Alex Coman sau Iulian Popa, Mihai Stancu pozându-se cu fostul golgeter al Rapidului, aflat acum la echipa sibiană.

La finalul unui antrenament obositor, băieții au mai avut puterea să zâmbească și să savureze un suc natural, preparat de nea Gică Păun, chiar în timpul antrenamentului.

Pe la ora 13:00, s-a luat prânzul, urmat de câteva ore de binevenita odihnă, înaintea celui de-al doilea antrenament.

Nico, Pancone și Schumi au preferat să meargă la meciul dintre Zenit St. Petersburg și Vejle, pentru a studia viitorul adversar al giuleștenilor, mai ales că partida s-a desfășurat în apropiere.

Danezii au învins cu 2-0, semn că meciul de pe 16 februarie al Academiei Rapid va fi un test foarte dificil.

Ajunși înapoi la hotel pentru a savura o cafea, cei trei, împreună cu restul lotului, au plecat spre terenul unde a avut loc cel de-al doilea antrenament al zilei.

Cu un ochi pe terenul alăturat, unde sibienii de la Hermanstadt tocmai jucau un amical cu o echipă din Serbia, terminat la egalitate, 1-1, giuleștenii au exersat o serie de scheme tactice, pe care urmează să le aplice în meciul cu bulgarii de la Sokol Markovo, de vineri, totul sub privirile și intervențiile lui Pancone, care dovedește că are stofă și calități de antrenor.

 Seara a adus mult așteptata relaxare, după cină jucătorii alegând să joace o tablă sau un rummy, după care s-au băgat la somn, deoarece vineri e #ZiDeMeci.

2 Responses

Leave a Reply