3 Responses

 1. Perot

  Un test util, in special celor tineri, pentru a constientiza ca, pana la marile stadioane ale Europei, acesta-i meniul pe care il vor avea in fata deseori. Asta daca nu cumva, intre timp, se vor schimba lucrurile in bine si pe la noi.
  La valori aproximativ egale, in astfel de conditii, invinge cel mai motivat. In plus, gazdele au avut si avantajul cunoasterii terenului, ca sa nu mai vorbim si de dorinta de a incununa frumos o festivitate transmisa la televiziunea locala.
  Din cele vazute pe filmare, avem echipa bine articulata, in care cei mai vechi isi joaca bine rolurile de antrenori din teren, chiar daca uneori resursele isi arata, evident si firesc, limitele. Cred ca voi vedea fotbal bun in retur la televiziunile care vor transmite Liga a patra, cu regretul ca distanta prea mare din provincie nu-mi va permite sa traiesc emotiile alaturi de cei mai fideli spectatori rapidisti.
  Salutare si gandurile cele mai bune tuturor !

 2. George Udriste

  Am citit un comentariu (articol)pe VIȘINIU .RO .Minunat ,mă bucur mult ca mai sunt și asemenea RAPIDISTI care în cuvinte CLARE arata adevărul din zilele noastre .merita citit .felicitări .

 3. Costin1923

  Salut,

  Felicitari băieți……pentru efortul depus!
  Și când te gândești..că vom avea parte de asemenea terenuri nenorocite in perioada ce va urma…….acestea sunt condițiile sportului românesc…..a viitorului acestui sport rege ….aici mă refer la copilași si juniori dar și la aceste echipe din eșaloanele inferioare care se zbat in aceasta mocirla!!!!!! așa ca ..sa nu ne mai miram unde se afla acum echipa națională…….acestea sunt roadele echipei naționale……cei care fac acum parte din lotul național au făcut junioratul pe aceste terenuri pline de bălării, praf…fara dusuri, fara caldura..fara pic de iarba, și să nu uităm și mocirla……TOTUSI SA FIM INCREZATORI IN VIITOR……oare o sa mai prind o Romanie civilizata??????

  Noi steagul jos nu-l vom lăsa…….
  O seara minunata.

Leave a Reply