FC SINGURENI, ADVERSARA “EXOTICĂ” A RAPIDULUI

Academia Rapid mai are un singur pas de trecut pentru a ajunge în Liga 3, câștigarea barajului împotriva campioanei județului Giurgiu, FC Singureni, o echipă fondată în 1979, însă care s-a zbătut mai mereu în ligile regionale.

Antrenată de Daniel Stoian, FC Singureni reprezintă o comună de numai 2000 de locuitori, și a terminat a doua seria de Nord a campionatului giurgiuvean, însă a învins-o în semifinale pe Energia Remuș, câștigătoarea seriei de sud, cu 3-1.

În finala disputată la Bolintin-Deal, Singureniul a trecut de Argeșul Mihăilești, echipă ce a devansat-o în sezonul regular cu două puncte, tot cu 3-1, ajungând astfel la barajul împotriva Rapidului.

FC Singureni joacă în culorile albastru-galben, are o echipă de juniori U19, care a terminat seria de nord a județului Giurgiu abia pe locul 5 și are în componență un fost jucător important în istoria Rapidului, Dănuț Lupu.

În vârstă de 51 de ani, Lupu este bun prieten cu primarul comunei, Marian Pătuleanu, și mai joacă din când în când pentru echipa din comuna giurgiuveană.

Manșa tur a barajului se va disputa pe stadionul Petre Anastasovici, din Giurgiu, stadionul Astrei, sâmbătă seara, de la ora 21:00, iar returul, o săptămână mai târziu, pe 23 iunie, pe stadionul Giulești.

Puteți vedea mai jos un reportaj amuzant cu primarul comunei Singureni, dar și cu un fotbalist, pe nume Ilie, ce a pus gând rău Rapidului. 🙂

Leave a Reply