FC ARGEȘ – ACADEMIA RAPID, ÎN NOCTURNĂ

Academia Rapid pleacă mâine în primul cantonament al iernii, la Bușteni, unde rapidiștii se vor antrena timp de o săptămână în condiții montane, dificile, ceea ce le va oferi băieților lui Schumacher o pregătire fizică solidă, dar nu vor juca niciun meci amical.

Prima partidă de verificare este programată pe data de 1 februarie, atunci când Schumi se va întoarce în orașul în care s-a lansat în fotbalul mare, Pitești, unde Academia Rapid va întâlni FC Argeș, una dintre echipele de tradiție din fotbalul românesc, revenită și ea după o perioadă de absență.

Meciul dintre ocupanta locului 7 din Liga 2 și echipa giuleșteană este așteptat cu mare interes de publicul local, dar și de către rapidiști, astfel încât organizatorii partidei au decis ca aceasta să se desfășoare în nocturnă, de la ora 20:00, pe stadionul “Nicolae Dobrin”.

După revenirea în București, rapidiștii vor mai susține un “amical”, pe 4 februarie, de la ora 13:00, pe stadionul Giulești, când se așteaptă mulți suporteri alb-vișinii, într-un alt meci în compania unei echipe renăscute, FCM Bacău.

Ultima confruntare dintre FC Argeș și Rapid s-a consemnat în 2009, atunci când piteștenii au învins pe teren propriu, cu 1-0, prin golul lui Adrian Iordache.

Echipa Rapidului din acel meci a fost: A. Marinescu – Mardare, J. P. Andrade, M. Constantin, Maftei – E. Dică (J. Paolo ’46), Spadacio, Ivelja, Grigorie (Ov. Herea ’74) – Pitbull, Djalovic (Răduță ’85). Antrenor: Marian Rada. 

3 Responses

  1. George Udriste

    Mai oameni buni se intimplă lucruri destul de importante referitoare la tot ceea ce înseamnă acest proiect .Apar știri fff importante referitoare la dreptul de a purta numele RAPID și dreptul de a PROMOVA .Rugămintea mea este ca conducerea academiei sa iasă în fata presei și sa aducă lămuririle NECESARE ȘI OBLIGATORIU REFERITOR LA VIITORUL RAPIDULUI .Nu ar fi corect sa fim iarăși mințiți .LĂMURIȚI CLAR CU DOCUMENTE STADIUL ȘI POZIȚIA ACADEMIEI RAPID .Și ăsta cit mai repede .

  2. George Udriste

    Nu știu ceea ce se va intimpla pe mai departe ?NU CRED ȘI SPER CA PT TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ ACEST PROIECT SA AIBĂ UN PARCURS NORMAL .MĂ DOARE CIND VĂD CITA SATISFACȚIE ESTE ÎN ONLEINE PE TOATE SAITURILE DE SPORT ȘI PĂCAT CA CONDUCEREA ACADEMIEI RAPID NU VINE CU UN COMUNICAT CLAR DACĂ INTRADEVAR AȘA ESTE SITUATIA .

Leave a Reply