CANTONAMENTE LA BRAȘOV ȘI LA BAZA LUI FENER

Începând de mâine, jucătorii Rapidului vor intra în pâine, odată cu startul antrenamentelor, pentru a ataca promovarea în Liga 2.

Dacă în perioada petrecută la Neptun, băieții noștri au făcut doar câteva alergări ușoare, luni va avea loc reunirea oficială, urmând ca în această vară să meargă în două cantonamente, unul la munte, iar altul în afara țării.

Primul dintre aceastea va fi la Brașov, în perioada 20-27 iulie, cantonament ce va pregăti meciul amical de pe 28 iulie, atunci când Rapid va juca un meci amical împotriva unei rivale istorice, Petrolul Ploiești, ocazie cu care “găzarii” își vor prezenta lotul pentru noul sezon din liga secundă.

Rapidiștii se vor întoarce în București pentru primul tur al Cupei României, meci ce se va disputa pe 1 august, iar peste numai două zile, pe 3 august, vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Bolu, la baza celor de la Fenerbahce, acolo unde vor sta până pe 13 august.

Pe 15 august, Rapid poate evolua în turul secund al Cupei României, în cazul în care trece de prima manșă, iar pe 25 august este programată prima etapă din Liga 3.

Leave a Reply