BILETE PENTRU SHOW-UL DE SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, 23 iunie, Rapid încheie sezonul 2017/2018, cu returul meciului de baraj pentru promovare, împotriva celor de la AFC Singureni.

După 7-0, în tur, Rapid promite spectacol pe teren, fiind la doar patru goluri distanță de borna 200 de goluri, marcate în acest sezon, însă show-ul va fi total, deoarece vom serba și ziua Rapidului, clubul nostru urmând să împlinească 95 de ani de istorie, pe 25 iunie.

Astfel, spectacolul va începe de la ora 18:30, cu un meci între Rapid Old Boys și naționala României 100, o echipă formată din jucători rapidiști ce au evoluat pentru națională.

Urmează un spectacol muzical, cu un concert susținut de rapidiștii de la Alb-Negru, dar și de Victor Socaciu.

Pe lângă acestea, vor mai fi și alte surprize rapidiste, pe care vă invităm pe stadion pentru a le descoperi, însă vă asigurăm că toată floarea cea vestită a Rapidului va fi prezentă pe stadionul Giulești, la ultimul meci pe acest stadion, înainte de startul lucrărilor de modernizare.

Începând cu ora 20:00, se va juca meciul Rapid – AFC Singureni, iar în pauza acestuia vor fi ovaționați băieții lui Mihai Iosif, cei care tocmai s-au calificat în finala județeană U17, aceștia urmând a prezenta trofeul de campioni municipali.

Biletele sunt disponibile online, pe eventim.ro (AICI), la prețul general de 9.5 lei, un preț simbolic pentru cei 95 de ani de istorie.

De asemenea, bilete pot fi cumpărate și de la partenerii Eventim: Vodafone, Germanos, Orange, OMV, Humanitas sau Cărturești. Lista completă a partenerilor o puteți găsi pe stie-ul eventim.ro.

Începând de joi, 21 iunie, se vor deschide și casele de bilete de la stadion, după următorul program:

  • Joi, 21 iunie: între orele 16:00 și 20:00
  • Vineri, 22 iunie: între orele 16:00 și 20:00
  • Sâmbătă, 23 iunie: între orele 12:00 și 16:00 (o casă), și între 16:00 și 20:00 (trei case).

Biletele sunt disponibile doar pentru Peluză, Tribuna I și Tribuna a II-a, la Tribuna 0 și Tribuna Oficială urmând a se intra doar pe bază de Invitație.

Abonamentele de pe parcursul sezonului regular nu sunt valabile pentru acest meci.

Vă așteptăm la un show total!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.