ACADEMIA RAPID – VEJLE BK 2-1

Academia Rapid a obținut o victorie în ultimul meci amical al cantonamentului din Turcia, 2-1, în fața lui Vejle BK, liderul ligii secunde din Danemarca.

Giuleștenii au început foarte bine, cu două ocazii mari ratate de Vlada, printre care și o bară, iar în minutul 37, Pancone a deschis scorul cu un gol din interiorul careului.

În ultimul minut al primei reprize, moldoveanul Alexandru Boiciuc, abia transferat la Vejle, a egalat pentru danezi.

Victoria Academiei Rapid a fost adusă de același Daniel Pancu, în minutul 64, acesta finalizând un contraatac perfect, după o pasă de la Daniel Niculae, cel care a jucat excelent pe postul de fundaș central.

Ionuț Voicu a răcit și nu a putut evolua astăzi, dând peste cap planurile lui Constantin Schumacher, care deja avea doi absenți în centrul defensivei, pe Bratu și Iacob.

Rapidiștii au jucat în formula: Ciuculescu – Boian, D. Niculae, Maftei, M. Stancu – Olariu (72′ Dovleac), Duriță, Lădaru, Goge (76′ Bordei) – Vlada (86′ A. Nițu), Pancu (65′ Bărbălău).

Delegația rapidistă se va întoarce în țară duminică, urmând a juca ultimul meci amical al iernii cu Farul Constanța, pe 24 februarie, în deplasare.

Astfel, bilanțul celor șase partide de verificare este pozitiv, cu trei victorii, două remize și o singură înfrângere.

* 2-0, FC Argeș (D. Niculae, Vlada)
* 2-2, FCM Bacău (Nițu, D. Niculae)
* 1-1, Sokol Markovo (Voicu)
* 2-3, FC Dnipro (D. Niculae – 2)
* 4-2, Ballerup SF (Vlada, Maftei, Duriță, Stancu)
* 2-1, Vejle BK (Pancu – 2)

8 Responses

  1. Alex Paraschiv

   Serios? Cam batrani baietii pentru o echipa de tineret. Schopp (29 ani), Arhakyan (23 ani), Ritter (25 ani), Elgaard (26 ani), Bajza (26 ani)…

   1. liviu k.

    alex
    voi nu sesizati ca acest “dan” este de fapt clona afc ?
    nu intrati in dialog cu acesti nemernici
    ei asta intentioneaza : sa induca neincrederea in sufletele rapidistilor adevarati
    avind in vedere ca am abandonat orice dialog cu acesti nenorociti pe saitul lor otravit , incearca sa-si mute taraba pe saitul academiei
    eu unul am hotarit : ori de cite ori sesizez o imixtiune dusmanoasa al unei clone afc-iste , scriu pe reply “CLONA AFC MARS DE AICI ”
    faceti cu totii acelasi lucru !

 1. George Udriste

  Liviu dami voie sa nu fiu de acord cu tine cu scuzele de rigoare și mă explic .eu consider ca toți cei care au acest la acest proiect 95-98%dintre RAPIDIȘTI SIAU DAT SEAMA DESPRE CE ESTE VB.Pe ceilalți rătăciți cu mult venin în ei trebuie sa le arătăm ca greșesc .

Leave a Reply