ACADEMIA RAPID SE DESPARTE DE CINCI JUCĂTORI

 

Academia Rapid se va despărți în această iarnă de o parte din jucătorii ce au fost alături de noi în tur, însă se va întări cu alte nume noi, iar începând de luni veți afla care sunt cei care i se vor adauga lui Vasile Maftei pe lista achizițiilor.

Cei care nu vor continua la Academia Rapid sunt:

 • Iulian Manea (portar): 5 meciuri / 3 goluri primite (în campionat: 1 meci / 0 goluri primite)
 • Cosmin Cristil (fundaș): 6 meciuri / 0 goluri (în campionat: 4 meciuri / 0 goluri)
 • Florin Matei (fundaș): 11 meciuri / 2 goluri (în campionat: 7 meciuri / 1 gol)
 • Daniel Burcea (mijlocaș): 9 meciuri / 3 goluri (în campionat: 6 meciuri / 2 goluri)
 • Radu Bădiță (atacant): 16 meciuri / 7 goluri (în campionat: 13 meciuri / 7 goluri)

Le mulțumim tuturor și le urăm mult succes în continuare!

 

3 Responses

 1. rapitrist1923

  NU MAI FRECVENTATI SITUL 1923 CARE A INTERZIS COMENTARIILE SI CARE ORICUM AJUNSESE UN SITE NEOFICIAL AL ACADEMIEI – ADEVARATUL RAPID! NISTE SLUGI PLĂTITE SA UCIDA RAPIDUL, IAR ACUM SA ATACE NECONTENIT ACADEMIA SI SA ADUNE MARUNTISUL CARE SE ARUNCA DUPĂ CE TRECE MORTUL! NU MAI CALCATI PE STADION LA MECIURILE LOR, PĂCAT DE PĂRINTI SI DE COPIII ĂIA AMĂGIȚ, DOAR CA SA CREEZE CONFUZIE CU PRIVIRE LA ADEVARATUL RAPID! ORICUM NU VOR DEPĂȘI CONDITIA DE ECHIPĂ SATEASCA, NICI MACAR COMUNALA! TIN DE O HARTIE CA O CURVA DE CERTIFICATUL DE CASATORIE! RUSINE, JEGOSILOR!

 2. rapitrist1923

  ACADEMIA TREBUIE CONSTRUITA IN JURUL CATORVA JUCATORI CU EXPERIENTA, CARE MAI POT SI VOR, PLUS TINERI DE MARE PERSPECTIVA! ASA A RENASCUT RAPIDUL ȘI IN ANII 70-80, ASA A FACUT SI LUCESCU, ASA SE RECONSTRUIESC ECHIPELE! SI ATUNCI VOR VENI SI SPONSORII! SA RAMANA AFC CU UN PALMARES DE CARTON! IN SUFLETUL NOSTRU E UN SINGUR RAPID! SI LASATI-O BALTA CU AFILIEREA POLITICA! IN GIULESTI AU FOST SI VACAROIU, SI GEOANA , SI BASESCU! POATE DOAR CU TRIBUNA VACAROIU SI SALA DE SPORT S A FACUT CEVA! IN REST, BAIE DE MULTIME! ACADEMIA PARE SINGURUL PROIECT SINCER! HAI RAPID! ORICUM ANUL ASTA INTRA CSA! ASA CA MAI STAM O TURA, CEL PUTIN!

 3. George Udriste

  Oameni buni George Copos a fost în guvernul României .Și ce a făcut pt Rapid ?de unde pina unde ajutor politic ?din păcate noi nu am avut și nu vom avea o presa corecta ,nu spun favorabila ci corecta așa ca va trebui sa ne luptam cu toți dușmani ,și sa fim alături de echipa RAPID adică Pancu ,Nico,Sumi,Maftei.succes …

Leave a Reply