ACADEMIA RAPID PIERDE LUPTA ÎN MOCIRLĂ

Academia Rapid a jucat astăzi, la Constanța, ultimul meci de verificare înaintea returului, cu SSC Farul.

Pe un teren execrabil, mocirlos, și pe o vreme câinească, gazdele au învins, cu 2-1 (1-0), la capătul unui meci echilibrat, văzut pe viu de peste 200 de rapidiști veniți de la București, ce au făcut o atmosferă superbă, ca în vremurile bune ale Rapidului.

Farul a deschis scorul repede, după numai șapte minute, prin fiul antrenorului Petre Grigoraș, Alexandru.

A urmat un meci de luptă, cu ocazii de ambele părți, însă golul secund a venit în minutul 86, atunci când Zamfir a finalizat o acțiune foarte bună a fostului rapidist Adrian Pătulea.

Cu două minute înainte de final, Adrian Grigore, fostul jucător al Chindiei, venit în probe la Academia Rapid, a stabilit scorul final, 2-1.

Constantin Schumacher a folosit echipa
Ciuculescu – I. Voicu, Boian, Maftei, M. Stancu – Olariu (46′ Ad. Grigore), Duriță (89′ D. Lazar), Lădaru, Goge (77′ Dovleac) – Pancu (77′ Bărbălău), Vlada.

De la Rapid au lipsit Daniel Niculae, Doru Bratu, Alex Iacob și Adi Mitea.

Farul a jucat cu Gurău – Iani, Diakite, Kwadwo, Vântu – Tudorică, Cârstocea – Al. Grigoraș, R. Stănescu, Călințaru – Pătulea. Au mai jucat: I. Florea, Botea, Cl. Dragu, Robu, V. Șicu, Vl. Suciu, Androne și C. Zamfir.

Pentru giuleșteni a fost un test util, în compania unui adversar bun, cu foarte mulți jucători ce au activat în prima ligă, și care se bate la promovarea în cel de-al doilea eșalon al României.

Academia Rapid va juca peste o săptămână în prima etapă din retur, cu Progresul 2005, pe stadionul Coresi.

Leave a Reply