ACADEMIA RAPID, LA PRIMUL TROFEU AL ANULUI

Academia Rapid a acceptat invitația primarului Bușteniului, Emanoil Savin, de a participa la un “triunghiular” amical, disputat în sală, cu ocazia zilei “Micii Uniri”.

Giuleștenii au învins în ambele meciuri, fiecare de câte de 30 de minute, cu 7-4 și 5-4, împotriva a două echipe ale primăriei Bușteni.

Din echipa Rapidului au făcut parte Bebe Cioran, în poartă, Daniel Niculae, Ovidiu Burcă, Daniel Pancu, Constantin Schumacher, Mihai Iosif și Vasile Maftei.

 

 

4 Responses

 1. liviu k.

  tacerea e de aur ?
  eu unul nu cred !
  si manoliu tace , dar el are pe masa un instrument (acest sait numit “1923”) cu care face propaganda lui.
  ne-am obisnuit sa intram pe el , din lipsa de altceva , iar el a devenit de mult trimbita lui .
  dupa luni de zile de ezitari a-ti reusit sa faceti un sait normal, dar tocmai acum apele sa-u involburat .
  eu unul intru zilnic si pe saitul lor , si incet incet am inceput sa ma tem ca in ceea ce priveste subiectul rapid , am devrenit masochist !!!
  fiecare intrare acolo , este , pentru mine , o injectie cu venin.
  si in timpul acesta voi taceti , probabil din cauza ca nu mai aveti ce spune !!??
  si pe noi cui ne lasati ?
  despre afc manoliu , datorita actiunilor lor juridice contra academiei ,am scris si aici si pe saitul lor , ca ii voi adauga pe lista groparilor rapidului (daca in cele din urma vor reusi)
  daca povestea voastra a cazut , si voi continuati cu “pregatirile” ca si cum nu s-a intimplat nimic !!
  daca .de fapt, nu mai exista nici o cale , si voi continuati doar pentru ca aveti un buget deocamdata stabil si se pot incasa niste salarii sau se pot vinde niste tricouri , discreditati ideia ca rapidul poate renaste , si in viitor nimeni nu v-a mai indrazni sa reinceapa un proiect alternativ (sau nu va mai avea credibilitate) !!
  daca se v-a intimpla , doamne fereste , acest lucru , va veti adauga si voi pe aceasta lista nenorocita !!
  vorbiti , domnilor , vorbiti !

 2. Costin

  Salut Liviu,

  Sunt la același gând cu tine, dar nu cred ca depinde de Nico, Pancu totuși ne-au transmis sa stam liniștiți ca se va rezolva acesta problema, cred ca se așteaptă data de 09.02 ptr. o noua licitație….. va ce se pregătesc în continuare au venit și jucători în probe…… dacă se întâmplă să nu mai meargă căruță cred ca Nico și Pancu ar fi ieșit în fata și ar fi spus ceva…. Eu consider sa avem răbdare și totul va fi bine……. SPER!!!!!!!

 3. George Udriste

  După cum știm speranța moare ultima ,am sperat ca Rapidul nu va intra în faliment și din păcate a intrat și sa ales praful .DUREREA pt mine este ca nimeni nu a plătit pt ăsta și acum ca niște HIENE trag cu dinți anumiți inși din ceea ce a mai rămas IUBIREA SUPORTERILOR PT RAPID ..Ginditi va la acest aspect dacă la meciuri veneau cite 300-400 de spectatori cine ar mai fi fost interesat de ceea ce înseamnă RAPID .?Va spun eu pe nimeni .nici Moraru nu ar mai fi jonglat cu licitația nici Manoliu nu ar fi fost .ERAM MORȚI ȘI ÎNGROPAȚI .Sper ca Burca sa nu fie un al doilea Dinu Gheorghe.ÎMI PARE RĂU CĂ NOI CA SUPORTERI STĂM CU MIINI LE PE BUTOANE ȘI NU ACȚIONĂM .TREBUIE MERS PESTE TOȚI CEI CARE PUN BETE ÎN TOATE RAPIDULUI .ȘI TRAȘI LA RĂSPUNDERE NOI SUNTEM SINGURI CARE SUFERIM .

 4. George Udriste

  Ps :leasa,Manoliu ,Moraru, jos labele după RAPID .LĂSATINE AȚI FOST ȘI SUNTEȚI NIȘTE PROFITORI .ATENȚIE DL BURCA NU NE MINȚIȚI FACEȚI CEEA CE ESTE DE FĂCUT ȘI VEȚI INTRA INTRE PRIMI OAMENI CARE A SALVAT RAPIDUL ALTFEL….

Leave a Reply